hayir bilmiyorum. evde iki seferlik daha gnocchi kaldi, birini feslegen domates kle yapacağım. bunu nasil yapıyoruz? adacayi var evde, yakmak icin almistik:)Eline saglik Yengec. Belki de biliyorsundur Gnocchiyi tavada tereyaginda adacayi ile kavurup üzerine ceviz serpebilirsin.
bunu deneyeceğim. fotoğrafını sayfada paylasirim seni etiketleyiptereyagini eritip icine istege göre ince ya da kaba kiyilmis adacayini koyup tavanin icinde 1-2 defa cevir dikkat et yanmasinlar, sonrada gnocchileri ekleyip 2 -3 dakikada öyle tavada cevirip tabaga aliyorsun. Üzerine de kaba kiyilmis cevizleri koyuyorsun.Istersen zeytinyagi ile dey yapabilirsin. Ya da istege bagli olarak gnoccileri yagda biraz kizartip sonra adacayini eklersin.
Italyanlarda adacayi yapraklarini mutfakta oldukca sik kullaniyorlar.Bazi yemeklerde adacayini patates gibi fritözde kizartip garnitur olarak sunuyorlar.
bunun disinda eger arzu edilirse gnocchi harcinin icine maydanoz, biberiye ekleyebilir ya da ispanakli kirmizi pancarli ve tatli patatesli gnocchi yapabilirsin. Bu durumda patates miktarini biraz azaltip eklemek istedigin sebzeyi ekliyorsun.
sevinirim:)bunu deneyeceğim. fotoğrafını sayfada paylasirim seni etiketleyip
Taze adaçayıdır o. Anca köylerden toplanır mevsiminde. Fesleğenden yürü bencebunu deneyeceğim. fotoğrafını sayfada paylasirim seni etiketleyip
Bizim yaptığımız şekillendi, deniz kabuğu gibi girintili yaptık ama haşlama suyuna girince yayıldılar. Fotoğrafı var mıydı bakayım. Bir de pancarlı yapmıştıkordinary benim de ilk yaptigim 6 sene önce falan çok kötü olmustu. hamur ele gelsin diye unu koydukca koymuşum, bogazlardan geçmedi , taş yutmus gibi :)
ama bu seferki tarifte tutturdum. erkek arkadasimin hep yaptigi tarifmis. ondan aldim.
olsun ya bende kurusu var onla deneyecegim :) zaten bu gnocchimi de taze feslegen bulamadim diye kurusuyla yaptimTaze adaçayıdır o. Anca köylerden toplanır mevsiminde. Fesleğenden yürü bence
Bizim yaptığımız şekillendi, deniz kabuğu gibi girintili yaptık ama haşlama suyuna girince yayıldılar. Fotoğrafı var mıydı bakayım. Bir de pancarlı yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?