Gne55 le ay Saati...

iyi aksamlar günescim gercekten bu yanginlar ne zaman bitecek bilmiyoruz valla canim yesillikler tükendi yazik diyorum baska bir sey demiyorum lmaz:

slmmmmm ben deldin
hoş geldinnn canımmm
hoşbuldum cnm evet ilk defa geliyorum
canım tekrar hoş geldin her zaman beklerim
iyi aksamlar günescim gercekten bu yanginlar ne zaman bitecek bilmiyoruz valla canim yesillikler tükendi yazik diyorum baska bir sey demiyorum lmaz:

slm bitoşum ,o yanan orman o kadar güzeldiki ,daha geçen hafta geçtik ordan istanbula giderken,,kızıl rengi yeşil renk çam ağaçları tablo gibiydi,
elleri kırılsın inşallah yakanların,hemde piknik alanında çıkmış yangın,

dostlar iyi bir hafta donu diliyorum hepinize.........opuyorumnanaktan

güneş ablam taze çay varmı???

iyiyiz kardelenim sen nasılsın ben çay içmeye kaçıyorum güneş abla yok çay verende yok hadi görüşürüz...........

badana yarına kaldı yine gelmedi buğünde telefon etti yarın gelcekmiş,bunu yapanda yabancı değil teyze oğlu ,,yarında gelcekmi bakalım ,her yer heryerde hiç bir iş yapamıyorum,,
babamızı yumuşattık birazck tamam gelsinler bakalım dedi,ama ortanca abimiz asla olmaz ,söyleyin gelmesinler diye diretiyo,,kızım üzülüyor,,haftaya pazar gelmek istiyolarmış,,işler çok oğlumu nasıl ikna edicez bakalım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…