Gne55 le ay Saati...

esmerim günaydın hoş geldin
geçmiş olsun canım
sağol ablam bu seferde frenjit oldummmm:sinifsinif::sinifsinif:
esmerim teşekkür ederim
sende tam bir esmer güzelisin
aynen nikin gibiii

sen dahada güzelsin o kadar tatlısınki yanaklarında sıkmak geldi içimde öptüm güneşim
sıkma canını deymez hiç bişeye sağlık daha onemliiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
---------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geldim, ,avrupa ykasını izledim ,,öldüm gülmekten
saçımı kestirdim ,,hiç beğenmedim çok kısa kesmiş arkasını ,,sinir oldum,,gerçi çabuk uzuyor saçım,beyazlar iyice meydana çıktı kesilince
boyamıda aldım ,,yarın boyarım artık

sağol ablam bu seferde frenjit oldummmm
sen dahada güzelsin o kadar tatlısınki yanaklarında sıkmak geldi içimde öptüm güneşim
sıkma canını deymez hiç bişeye sağlık daha onemliiiii[COL[/COLOR]
esmerim geçmiş olsun canım öp esmerim mucks,,
nasılsın güneşim nasılsınız hanımlar
esmerim geçmiş olsun
eminem hoş geldin
ben iyim sen nsılsın canım

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.
hayırlı kandiller

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle.. Kandiliniz mübarek olsun..

GÜNAYDIN ÇAYIM ELıMDE KK DOLAŞYORUM GÜNEŞıM
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…