Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nasılsınız ,özel nedenlerden dolayı 1 haftadır girmiyordum ,yokken ziyaretime gelen canlarım teşekkür ederim sizlere,
özel nedenim hala devam ediyor,,
be ol[masam/da boş bırakmayın burayı, arada girebilirsem okucam
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanB]
günaydinlar günescim nasilsin canim bende simdi yola cikiyorum görüsürüz insallah arkadaslar öptüm hepinizi:gitmepuyorumnanaktan
gülnur teşekkür ederim ,hoş geldin canım ,çay var tabikigüneş ablacımmmmm topiğin hayırlı olsun
banada çay var mı?
demli olursa sevinirimopuyorumnanaktan
pericim günaydın,,pikniğe belli değil geleceğim istanbula gitme durumum var ,güneş'ciğim hayırdır inşallah özel nedenin inşallah güzelliklerle doludur...görüşmek üzere.. pikniğe gelmiyormusun???
seherim günaydın hoş geldin canımgünaydınlar hanımlar keyifli sositosositosaglıklı huzurlu a.s.gezmeli güzel kaydirigubbakcemile3bi pazar olsunopuyorumnanaktan
su35 ne güzel haber,,güle güle buyüsün sağlıkla inşallah gözünüz aydıngünaydın günaydın günaydınzemuszemus
dün gece bebişimiz oldudelikafadulden
bugün bizim apartmana bebek gelicekzemuszemus
günaydın iyi pazarlar
su35 gözünüz aydın
iyi geceler güneşim
iyi geceler hanımlaropuyorumnanaktan
kaçta biniyorsun uçağa [/B][/U][/COLOR]hayirlisi ile insallah canim cok isterim tesekkürler opuyorumnanaktan
ank hoş geldin hayırlı haftalar sanadaGünaydın arkadaşlar iyi haftalar dilerim.
Bitosum yolun açık olsun :teytey:
hepinize güzel hatta muhteşem bir hafta daha diliyorum
kehveyi höpürdeterek içtim oh!
bitos yolunuz açık olsun inşallah