Gne55 le ay Saati...

egem hg canım

bende pazara gitim ,yemek yap ye topla az önce çayımı içtim ,bu gün pek bir şey yapmadım

güneş abaaa ben kaçırmışım sen ne ameliyatı olcan senağlama

hayatım zaten sana yapmıştım çayı, ben burdayım canım

sevilim safra kesemde taş var onun ameliyatı olcam bu cuma

eminem hoş geldin

aaa doğru abam sölüyodun demii hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum şimdiden geçmişler olsun kookma emii :teselli: Şeniz

egem hg canım

bende pazara gitim ,yemek yap ye topla az önce çayımı içtim ,bu gün pek bir şey yapmadım
iyi y<apmissin canimcim o kadar özledimki türkiyede pazara gitmeyi sorma gecmisler olsun ameliyatmi olacan canim hic korkma hayirlisi ile bitecek insallah allah yardimcin olsun hayirlisi ile insallah
iyi geceler güneşim iyi geceler hanımlar

iyi geceler canim benim hosgeldin

günescim ben kactim canim iyi geceler hayirli sabahlar günün güzelliklerle dolu olsun insallahkaydirigubbakcemile3

Hayırlı günler..
Güneş55 Ablacığım ameliyatın inş. başarı ile geçer..
Taşlarını büyük olduğunu yazmıştın.Safra kesesini de mi tamamen alcaklar bu durum da yoksa sadece taşlarımı alıyorlar?:uhm:

canım evt büyük bir taş ,safrakesesini tamamen alıyorlar .....amin canım inşallah
selamlar hanimlarrrrrrr

slm bitoşş ne var ne yok,

Haydıııııııı
hayırlısyla bır an once ol ve gel ablam hıÇ korkmaaaaaa
basıt bı Şeyyyy
----------------------yorgunsun galıba sana yorgunluk Çayı yapyorummmm
afıyet olsun canım benımmm

Güneş ablacım şimdiden geçmiş olsun sana dualarımız seninle olacak sakın korkma olurmu iyi haberlerini bekiyoruz senden .

Kardeşimin eşide bu ameliyatı oldu kapalı olduğu için çok çabuk ayağa kalktı sıkıntı çekmedi yani .

canım evt büyük bir taş ,safrakesesini tamamen alıyorlar .....amin canım inşallah

slm bitoşş ne var ne yok,

canim ne olsun biraz yatayim dedim tam uyuyamiyorum sanki daha yorgun oluyorum kalktim simdikahve iceyimde kendime geleyim dedim sen nsilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…