Gne55 le ay Saati...

günaydın canım. kestanelere bakıyordum. eskiden yapardık. ah ah sobalı evi özledim.opuyorumnanaktan

evt ya,,ben soba kurunca yapıcam yine,,sende gel beraber yiyelim,bide fiskos yapalım.:roflol:

sobalı oda iyi hoş ama alıştık, şimdi valla zor gelir hepimize. uzaktan iyi de ne bilim acaba olur mu? hele yaşı başı alınca daha zor gelir hepimize...bence nostaljide, fotoğraflarla yaşayalım daha iyi...

güneşim soba aslında iliklerimizi ısıtırdı. şimdi klima bunu yapamıyor. yeşilimin dediği gibi yaş ilerleyince, onunla uğraşmak bize zor gelecek.
inşallah birgün sana geleceğim. oturup bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan

goodnight4.jpg

:CüvCüv:ir

sobalı oda iyi hoş ama alıştık, şimdi valla zor gelir hepimize. uzaktan iyi de ne bilim acaba olur mu? hele yaşı başı alınca daha zor gelir hepimize...bence nostaljide, fotoğraflarla yaşayalım daha iyi...

yeşilim haklısın canım ,ama ben klimayla ısınamıyorum, bizim buralara doğalgazda gelmedi daha,,hoş olanlar genelde soba kuruyorlar,sonradan,
kurmayanlarda bir tek oturdukları odanın peteğini yakıyorlar,,diğer yerler yanmadığı için soğuk oluyor,,eee onlarda haklı,her yerin 24 saat yandığını düşünürsek faturalarda patlama oluyor.
soba işini eşim hallediyor sağolsun,o yönden sıkıntım yok çok şükür,,eee birde çocuk olunca evde kapılar devamlı açık ,,ama soba olunca sorun olmuyo,her sıcak oluyor..
iliğimiz kemiğimiz ısınıyor,,

Hayırlı Cumalar arkadaşlar

Herşey gönlünüzce olsun ...Allah Hastalara şifa, kaybettiklerimize Rahmet, uzak olduklarımıza kavuşma nasip etsin inşallah

X