Gne55 le ay Saati...

güzel hafta sonlari diliyorum
186_1251697850.jpg

mrb canım,,evdeyim,,pek giremiyom ,girsemde hemencik çıkıyorum,,
evdeyim canımda sıkılıyor,
canım bir gün buluşalım konakta ,özledim arkadaşım seni

mrb canım bende özledim ben yarın eşimle kızıma gidiyoruz valiz hazırlıyorum bir ay toruna bakacağız halası bakıyor biz bir ay bakıp geleceğiz gelince görüşelim muhakkak bende sıkılıyorum burda kimseyi de tanımıyorum hep evdeyim arada çıkıp dolaşıyoruz o kadar sen hala toruna bakıyormusun

mrb canım bende özledim ben yarın eşimle kızıma gidiyoruz valiz hazırlıyorum bir ay toruna bakacağız halası bakıyor biz bir ay bakıp geleceğiz gelince görüşelim muhakkak bende sıkılıyorum burda kimseyi de tanımıyorum hep evdeyim arada çıkıp dolaşıyoruz o kadar sen hala toruna bakıyormusun

[COLOR="Blue"ayy ,ne güzel ,özlemişindir kızını torununu,,dönüşümlümü bakıyonuz,
buluşalım inşallah döndüğünde,,
ben bakıyorum hala,,,benimki süresiz,mecburum,,çalıştıkları için
3 gün ben ,,3 gün annesi bakıyor
:emir_bebek::emir_bebek:
arada annesinin esktraları çıkıyor,,bu sefer tepem atıyor,,:kızgın:

murgizim ok canım,,,biraz geç anladım ,nede olsa yaşlılık:roflol:
özelden yazdım ok

canım benim ben anlatamadım canım kusura bakma gelince bana bekliyorum torun sende olmadığı birgün gelirsin

iyi gecelr güneşim hoşgeldin bitanem nasılsın torunlar nasıl çok öpüyorum

canım benim iyi geceler ,sende hoş geldin
torunlar iyi şükür,,berk bende
şimdi uyuttum onuda gelinle oğlan yemekli düğüne gittiler,,geç gelcekler,,o yüzden
sen nsılsın

bende biraz vakit geçiriyorum yatacam birazdan herkes uyudu kızlar esmerimibn konusunda tatlı dediler nasıl canım istedi bakıyorum evde bişeyler varmı diye iftara kimdeyiz varya orda koydular resimleri lokum falan iki büskivi arasında düşürdüler aklıma

bende biraz vakit geçiriyorum yatacam birazdan herkes uyudu kızlar esmerimibn konusunda tatlı dediler nasıl canım istedi bakıyorum evde bişeyler varmı diye iftara kimdeyiz varya orda koydular resimleri lokum falan iki büskivi arasında düşürdüler aklıma

aslında beninde karnım çok acıktı,,saat 4 te yemiştim yemek,,bu saat oldu yemedim ,boş ver canım yeme sende,,
bende yatıcam yorgunluktan bacaklarım ağrıyo,,

çıkıyorummmmmmm,,çıktımmmmmm,
berk uyurken yatayım ,inşallah uyanmaz kerata,,hepinizi öptüm bi tanelerim
hayırlı gecelerrrrr,rüyanızda beni görün emiiii
hadi bayyyyyyyyykaydirigubbakcemile3

herkese selam güzel bi pazar olsunnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X