Gne55 le ay Saati...

ırnam yine üşüyorum deyip bizi delirtiyorsun:):)...Burası gündüz yanıyor valla..
Hepinize selamlar kızlar

İrnam yine üşüyorum deyip bizi delirtiyorsun:):)...Burası gündüz yanıyor valla..
Hepinize selamlar kızlar

ahh yeşilim keşke uff puuuff diyebilseydim ama gercekten üç gündür baya baya kışlık giymeye başladık canım yaaa,pc.nin başında sabit durduğum için hele elim ayağım buz kesti valahii..
bakalım ısınacakmış ama inşa.diyim yanii :1hug:

mrb güneşim nasılsın canım
sunaycım canım mrb,,iyim sen nsılsın,nerelerdesin
SwansSwimminggoodmorning.gif
sibelim nasılsın canım
ayy burda hava çok soğuuuuukkk,üşüyoruuummmmmmm...:çok üzgünüm:

irnamm soğukmu,,gerçi izmirde artık öğlen sıcak,sabah ve akşam serin oluyor,,aman üşütme dikkat et,,

[yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,
/U]

Daha nice yıllara sağlık ve huzurlarla inşallah ...
Güneşim hatırlamazsa hatırlamasın boş ver. Bazı erkekler özel günleri önemsemezler, sen üzülme bakarsın hatırlar.

jerbera&

Daha nice yıllara sağlık ve huzurlarla inşallah ...
Güneşim hatırlamazsa hatırlamasın boş ver. Bazı erkekler özel günleri önemsemezler, sen üzülme bakarsın hatırlar.

jerbera%20buketi.jpg

canımm arkadaşım teşekür ederim dileğine ve güzel çiçeğine boşverdim canım zaten,üzülmüyorum,,
hatırlarmı dersin acaba,,görcez yarın,,
ben bunları yazarken oda karşımda film izliyor,,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim tebrikler nice yillara insallah esinle
mutluluklar diliyorum o kadar sIkIlma canim
benimde 24 sene oldu belki bir yada iki kere hatirlanmistir
ben hic takmiyorum valla bende unutuyorum zatenzemuszemus
2286.jpg

bitoşum sağol canım

bende takmıyorum zatennn,,alışık olmadığım için ,:umursamaz:

hepinize mrb arkadşlar bugün biraz temizlik yaptım daha yeni işim bitti siz neler yapıyorsunuz

X