Gne55 le ay Saati...

Kuskunlerın barıstıgı, sevenlerın bır araya geldıgı, rahmet ve sefkat dolu gunlerın en degerlılerınden olan ramazan bayramınız kutlu olsun. Bayramlar o kadar buyuludur kı, gelısı butun bır yıl beklenır ve gıdısındekı keder de ancak boyle bır ıkıncı gelıs umıdıyle hafıfler. Ramazan bayramınızın da boyle bır neseyle gelmesı ve tum aılenızı sevınce bogup evınıze bereket getırmesı dılegımızle. ıyı bayramlar!

güneşim her ikisinide yaşadım ben
renkli film şöle oluyo.akşamdan sana bi şişe şurup veriyorlar onu içiyorsun ve film anına kadar tek lokma yemek yemiyorsun.içini boşaltıyorlar şurubla.
sonrada film anında kocaman ,kalın bir enjektor dolu ilaçı damardan zerk ediyorlar sonrada filmin çekiliyor.ilaçlı film bu

diğer olayına gelince ben bayramı hastanede gecirmiştim.akşama kadar serumlar,ilaçlı buhar,burnumda oksijen ne cektim o yüzden
porçöz tek başına bişey yapmıyor ama çamaşır suyuyla kulanırsan hapu yutuyorsun belirtiside nefes alamıyorsun ,göğsün kabarıp duruyor,morarıyorsun.
yaa ben bunu yaşadım işte hemde bayram günü senağlama
hadi gecmiş olsun.korkma faranjitin azmıştır.
şimdiden iyi bayramlar canım allah şifa versinopuyorumnanaktan

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum canım arkadaşlarım.umarım sevdiklerinizle birlikte daha nice mutlu bayramlar geçirirsiniz

[/Ctünaydınlar,,,
işleri bitirdim,,burdayım ,ve yalnızım,,,buğün ancak bayram ziyaretine çıkıcam,,büyük olunca ,,böyle oluyor
bornovoya eşimin abisine gidicez,,ordan teyzeme,,,daha sonra,,,annemin ,babamın,kabristana ziyaretine gidicez,,

siz neler yapıyonuzz
OLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…