Gne55 le ay Saati...

güneşim beklerim tabiki torunum gitti bir hafta oluyor evet yerleştim torunumun yeri çok belli şimdiden özledim taşındığım yer senin evine yakınmı ben bilmiyorumda

güneşim beklerim tabiki torunum gitti bir hafta oluyor evet yerleştim torunumun yeri çok belli şimdiden özledim taşındığım yer senin evine yakınmı ben bilmiyorumda

canım benim allah kavuştursun ,

yok yakın değil ,2 vesait,,
olsun bayramdan sonra inşallah gelmek isterim

geçen hafta bu hafta tüm gün bende berk, çok yoruldum ama çokta seviyorum
gelin annesiyle münakaşa etmiş nedense ,anneside bende baknıyom çocuğuna demiş
şimdi bende ,berk
oğlumda anne sen yorulursun diyo devamlı bakmaya
kreşe vercekler berki,

canım allah bağişlasın cümlemizinkini inş oğlun doğru söylüyor devamlı bakmak zor hem sağlığında iyi değil madem bakıcı tutsunlar senin yanına hem sana yardımcı olur hemde yükünü hafifletir kreş için küçüktü değilmi

inş önemli birşey yoktur bende dün oğlumun yanıa gittim kulağım için ay beni incelemeye aldılar burnuma kamerayla baktılar iştme testi yaptırdı gittiğime pişman oldum dündendir burnum ağrıyor neyse birşey yokmuş bir dr bana işitme kaybı oluşuyopr demişti meğerse birşey yokmuş

inş önemli birşey yoktur bende dün oğlumun yanıa gittim kulağım için ay beni incelemeye aldılar burnuma kamerayla baktılar iştme testi yaptırdı gittiğime pişman oldum dündendir burnum ağrıyor neyse birşey yokmuş bir dr bana işitme kaybı oluşuyopr demişti meğerse birşey yokmuş:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…