Gne55 le ay Saati...

files.php

davulcu geldiiii biraz erken geldi ama anca duyarsınız kalkınnnnnnnn

slm bitoşum ,neler yapıyon,
ben farenjit oldum ,dünden beri,,uyumadım hiç ,boğazım yüzüm ağrıyor ,
opuyorumnanaktan

güneeşşşşş.dün aklıma gelmedi

baksana ,aktarlardan günlük oluyo,böle hafif krem rengi,limon tuzu iriliklerinde yani irili ufaklı,adına günlük sakızıda deniliyo.
birer tane at ağzına çiğne. acı suyu boğaz yaralarına iyi geliyomuş,sürekli ama yani iftardan sonra çiğne dur canım yaa,biraz acımsı ama önemli olan o,suyuymuş iyce çiğneyip emdikten sonrada kalanını yut bişey olmaz.
duyduğuma göre birbirmiş,benim kısda yapmıştı sahi ve azalmıştı ama sıpa bıraktı tabii,bir müddet devam edecen yani,
inşallah faydasını görün

opuyorumnanaktan

güneeşşşşş.dün aklıma gelmedi

baksana ,aktarlardan günlük oluyo,böle hafif krem rengi,limon tuzu iriliklerinde yani irili ufaklı,adına günlük sakızıda deniliyo.
birer tane at ağzına çiğne. acı suyu boğaz yaralarına iyi geliyomuş,sürekli ama yani iftardan sonra çiğne dur canım yaa,biraz acımsı ama önemli olan o,suyuymuş iyce çiğneyip emdikten sonrada kalanını yut bişey olmaz.
duyduğuma göre birbirmiş,benim kısda yapmıştı sahi ve azalmıştı ama sıpa bıraktı tabii,bir müddet devam edecen yani,
inşallah faydasını görün

opuyorumnanaktan

irnam sağol canım,,alıp yapıcam,opuyorumnanaktan

slm bitoşum ,neler yapıyon,
ben farenjit oldum ,dünden beri,,uyumadım hiç ,boğazım yüzüm ağrıyor ,
opuyorumnanaktan

gecmisler olsun canim benim hic bir sey yapmiyom valla gündelik seyler hep ayni
kendine iyi bak canim iyi geceler saglikli mutlu sabahlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tünaydın arkadaşlar,,
sabahı sabah ettim uyuyamadım,,
buğünde ultrasyona gircektim ,gidemedim,,kendimi iyi hissetmedim,,
şimdi biraz iyim ,,
bi bakim dedim kim var kim yok

gecmisler olsun canim benim hic bir sey yapmiyom valla gündelik seyler hep ayni
kendine iyi bak canim iyi geceler saglikli mutlu sabahlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitoşum sağol canım,hep aynı gündelik işler,
allah sağlık versinde yapalım,,,sağlıktan önemli hiç bi şey yokk
opuyorumnanaktan

[B5 Çayınız veya sabah atıştırmalarınız için mükemmel bir lezzet. Özellikle kocaman bir bardak soğuk süt eşliğinde asla 'Hayır' denilmeyecek bir kurabiye..

KUKı MALZEMELER:

Yarım su bardağı toz şeker

Yarım su bardağı esmer şeker

100 Gram tereyağı

1 Yumurta

1 Tatlı kaşığı vanilya tozu

Yarım tatlı kaşığı karbonat

175 Gram un

1 Su bardağı parça çikolata

Üzeri için damla çikolata

HAZIRLANIŞI:

Fırını önceden 150 derecede ısıtıp, fırın tepsisine pişirme kağıdı yayın. Şeker ve tereyağını pürüzsüz, krema görüntüsü alana kadar çırpın. Karışıma yumurta,vanilya ve karbonatı ekleyin ve iyice karıştırın.Unu da ekledikten ve homojen bir karışım haline geldikten sonra parça çikolataları ekleyip tahta kaşıkla hafifçe karıştırın.

Hamurdan küçük parçalar alıp (yarım yemek kaşığı kadar), aralıklarla fırın tepsisine dizip en fazla 15 dk pişirin. Rengi hafif kahverengiye dönecek, bu aşamada fırından çıkarın.

Fırından alınca tel üzerinde soğumaya bırakın. Kurabiyeleri hava geçirmez bir kapta uzun süre saklayabilirsiniz.

Afiyet olsun..

X