Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar herkes iyidir umarım yoktum bende dün akşam geldim güneş ablacım bir bardak çay istesem senden kahvaltı yapmadım daha.opuyorumnanaktan
Günaydın hanımlar herkes iyidir umarım yoktum bende dün akşam geldim güneş ablacım bir bardak çay istesem senden kahvaltı yapmadım daha.opuyorumnanaktan
oy oy oy ank06 gelmiş nihayet. canım senden hiç haber alamadık. baban nasıl oldu. sen nasılsın. ay çok özlemişim.:1hug:a.s.
ank cım leydim hoş geldiniz
çaylar geldi buyrun hanımlar afiyet olsun
Geldim geldim hemen yetiştim bile çaya ellerineize sağlık hemen içiyorum çayımı opuyorumnanaktan
Geldim geldim hemen yetiştim bile çaya ellerineize sağlık hemen içiyorum çayımı opuyorumnanaktan
şu anda canımda ne çok çay istemişti. sağol arkadaşım. Şeniz :1hug:
slmlar nasılsınız bakalım izinliyim 1 hafta bugünde alışık olduğum için erkenden kalktım temizlik yaptım işim şimdi bitti dinleniyorum siz neler yapıyorsunuz
Hepimize.....Sağlık, huzur dolu mutlu bir haftaya merhaba
msnde kızkardeşimle konuştum,,,canım gezmek istiyo buğün dedim,,oda yarın gidelimdedi,,,
berk gelmesse gideriz dedim,,sendemi yarın dedi evt bu hafta bende dedim,,,işin iş senin dedi,,,yarın öbür gün allah razı olsun derlerse iyi ,demezlerse emeklerin boşa gider dedi,,
ister desinler ister demesinler,,,dedim ,,ben onları çoktan aştım dedim,,
ben berki çok vdiğin bakıyom ,ona alıştım ,olmadımı özlüyom dedim,,gelinle oğlum desin demesin farketmez dedim,,,
annemde baktı torununa ama ,,abimle kerısı allah razı olsun demediler dedi,,
bende onların vicdanına kalmış dedim ,,kimseye zorla dedirttmessin dedim,,,
böyle dedim diye ,,,aman iyi bak o zaman ,,naparsan yap deyip kapattı msn yi yüzüme ,,,çok üzüldüm,,yaa
birde ikide bir gelinin annesinden ,kardeşinden laf açılsa ,aman deli onlar ,,ana kız derdi hep ,bende kırmamak için sesimi çıkarmazdım,,ama dün yine deyince deli onlar tepem attı,,
bak dedim deliye bile deli diyemiyo insan ,,sende öyle kelime kullanma,bak çocukların var ,,senin ve çocukların için öyle derler,,,
tamam bende konuşmuyom anlaşamıyom dünürle ama ,böylede dedirtmem dedim ,,
ha saygısız de ,,,çok çenesi var de,,,geçimsiz de ama asla deli kelimesini kullanma dedim,,
çok ayıp ediyosun dedimm,,,aman bana bir kızdı,,,buna benzer daha neler varda ,,
şimdi çok üzüldüm paylaşmak istedimmmÇok üzgünüm çoook