Gne55 le ay Saati...

ben bursalıyım canım çalışıyorum yaa ne bileyim sıkıldım herşeyden çalışmaktan yaşamaktan herşey zor geliyor içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor tek yaptığım namaz kılıp dua etmek

neyse ben çıkıyorum ablam girecekmiş internete bende yatarım artık size iyi geceler iyi sohbetler tekrar görüşürüz inşallahh

ben bursalıyım canım çalışıyorum yaa ne bileyim sıkıldım herşeyden çalışmaktan yaşamaktan herşey zor geliyor içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor tek yaptığım namaz kılıp dua etmek
Allah hayırlı dualarını kabul etsin canım!:Saruboceq:
bak ne güzel inançlı bir insansın hayat sıkılmaya gelmiyooo!:teselli:
sağlıklıysan ve kimseye muhtaç değilsen dünyanın en zengin ve iyi durumda olan insanısın bence!a.s

ben geldim ablam yatacakmış birşey bakıp çıktı tekrar geldim ben uykum gelene kadar buradayımmzemuszemus

sağol canım...:Saruboceq:
hiç arkadaşım yok desem inanırmısın :1no2:
derdimi kimseye anlatamıyorum sevgilim beni anlamıyor tartışıyoruz sıkılıyorum yaniii

perşembe gecesi çok kötüydüm bütün gece ağladım sessiz sessiz sıkıntımdan niye arkadaşım yok kimse beni anlamıyor diye senağlama senağlama

sağol canım...:Saruboceq:
hiç arkadaşım yok desem inanırmısın :1no2:
derdimi kimseye anlatamıyorum sevgilim beni anlamıyor tartışıyoruz sıkılıyorum yaniii

iyi pazarlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kardelenciğim bence yok yere sıkıntı yapıyorsun kendine?
biraz çevrene bakın hayatı çek içine doya doya canımm yaaa!!!!:1hug:

sanırım kız kardeşin var onunla da takılmıyo musun?:sm_confused:
keşke benim de olsaydı harşeyi paylaşırdıkk!!
üstelik benim de burda hiç dostum diyebileceğim kimse yok aslında hayatta yok gibi!!!:a015:
neden bilmem belki insanlar vefasız belki ben amaa çookkk tatlı bir kızım ve eşim varrr!!şükrolsunn verdiklerine Allahın!!!:Saruboceq:
birde annemi ararım sürekli annelerin kıymeti evlenip çocuk sahii olunca daha iyi anlaşılıyooo!!!:1hug:

slmmm kızlarrr,,bitoş ,,,kardelen ,,derin55 ,,,leydiii

benim yokluğumu aratmamışınızz ,sağolun
az önce geldim ,banyo yaptım ,,ve şimdi burdayım ,,sizlerr nasılsınız canlarımmm

slmmm kızlarrr,,bitoş ,,,kardelen ,,derin55 ,,,leydiii

benim yokluğumu aratmamışınızz ,sağolun
az önce geldim ,banyo yaptım ,,ve şimdi burdayım ,,sizlerr nasılsınız canlarımmm

hoşgeldin canım naberrr....banyo yaptım demişsin rahatlamışsındır biraz bende bugün çıktım sevgilimle parkta oturduk 2buçuk saat falan sonra geldim yemek falan yedim bulaşık yıkadım hemen buraya geldim

selamlar günescim hosgeldin aaaaa sen sagol canim ben her zaman gelirim misafirligine doyum olmuyor kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

hoşşşşşşş,,,,geldinizzzzzzzz

kardelen ooohhhiyi yapmışın canım ,sevgilinle gezmişin ,en güzel günlerinn,,,ahhhh ahhhh bir zamanlar bende gezerdim sevgilimlee ,,ama kısmet olmadı evlenemedik,,,,inşallah senin için hayırlısı olur ,yemeğinide yemişin afiyet olsunnn canikommm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…