Gmail bağlantısı ??

Olmaması hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor..
Buradaki konuları görüyoruz..

Ya benim eşimin de hiç şüpheli davranışı olmadı.Ne geçmişine ne hesabına bakmisligim var zaten WhatsApp kullanır bir de Gmail.Mail sifreside kayıtlıdır bilgisayarda

Geçen mailini açıktı şöyle bir baktım ya çok da utandım sonradan.vicdan yaptım benim arkamdan yapsa üzülürdum.

Bdv konuları ister istemez beni de etkiledi güvensiz likten ziyade eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi oluyor

Ayrıca burada ki konular yüzünden de bu hale gelmeniz pek ilginç içinizde paranoyaklık var suçu kk ya atmayın:))
Bu kadar takmayın yapıyorsa zaten ortaya çıkacaktır. Sürekli onu takip edip psikolojini bozmana gerek var mı?

O girişi yapan ikinci kişi sizsiniz ama?

Dün kendisine mail ile ilgili birşey sordum, sende de mi şöyle diye saçma sapan birşey, mail gelen kutusuna girdi ve bu bildirim ne ki ? Diye ilk defa görür gibi sordum.. galiba mailine başkası da giriyor dedim , kendisinin girdiğini ve o dakika o bildirimin geldiğini söyledi..
İlk giriş yaptığımda yine mailine öyle bir bildirim gitti, ama o görmeden silmiştim ben onu..

Gerçekten buradaki konular yüzünden..
Sizi etkilemiyorsa ne mutlu..

Tamam ama o uyarı siz girdiğinizden oldu. İki kez gelebilir uyarı amaçlı siz açık olduysanız.
Başkasının girdiğini düşünmeyin bi insan g mail şifresini niye versin başkasına?

Tamam ama o uyarı siz girdiğinizden oldu. İki kez gelebilir uyarı amaçlı siz açık olduysanız.
Başkasının girdiğini düşünmeyin bi insan g mail şifresini niye versin başkasına?

Geçenlerde bi üye mail ile öğrenmiş aldatıldığını..
Aklıma gelmeyecek bir şey mailine girip bakmak..
Zaten 2-3 defa girdim ve artık girmemeye karar verdim..
Çünkü kendime zarar veriyorum...

Geçenlerde bi üye mail ile öğrenmiş aldatıldığını..
Aklıma gelmeyecek bir şey mailine girip bakmak..
Zaten 2-3 defa girdim ve artık girmemeye karar verdim..
Çünkü kendime zarar veriyorum...

Yapma zaten böyle. Ne kadar rahat olursan eşin o kadar bağlı olur sana. Ama sen böyle şeyler yaparsan aklında yokken aklına sokmuş olursun. Özgüven eksikliğini fark edince daha da uzaklaşır erkekler. Sen kendine güven yapıyorsa zaten çıkar karşına. Ben eşim yapmaz demiyorum ben her erkek yapar diyorum ama detektif gibi de arkasını takip edemem. Yapıyorsa da kendine kötülük yapıyor bana değil. Herşeyi oluruna bırak ve evliliğine hayatına odaklan derim. Kendinle uğraş onunla uğraşma.

Güzel canınızı niye bunlarla sıkiyorsunuz vallahi sgk nizi başlatın çalışıyor gibi iphone takip etme gmail oturum açma hafife gibi yapmayın bunu kendinize bu kontrol değil bu cigrindan çıkma ruh sağlığınız bozulur..güven duyun burda yazılıp çizilen sizin başınıza gelcek diye birşey yok olursa da olunca dusunun

Benim evde laptobum tabletim benim ve eşimin telefonu var.
Defalarca bu uyarıyı alıyorum eşiniz telefonunla eve gelirken g mail hesabına bakmıştır

Çok haklısınız.. çok teşekkür ederim ya, kendime zarar vermekten başka birşey yapmıyorum..
Birdaha girmedim, ve girmeyeceğim de..

Evet cep telefonundan başka şekil cikabiliyor benı Kirsehirde Ankara'da gösterdiği oldu.
HATTA masaüstü bilgisayarda sabit işyeri ı terneti var orada bile İzmir ve Balıkesire göründüğüm oluyor.Kötü şeyler dusunme

söylediğiniz şey çok saçma. senkronizasyon her zaman doğru yapılmıyor. ayrıca eşiniz belki de macbook bilgisayardan girdi nereden biliyorsunuz? şahsen benim gmail hesabımda iphone yazmıyor. bilgisayara da telefona da apple diyor. benim sevgilime de geliyor. mail şifresi bende de var ama hiç bakmam çünkü bunlar insan yapımı ve yanılan şeyler.

ayrıca ben yurtdışında mail hesabıma ukraynada girip daha sonra türkiyeye dönünce girmek istediğimde hesabımı kilitlemişti,erkek arkadaşımda ise istanbulda girip daha sonra ankarada girdiği zaman kilitlemişti. bu şekilde bir durum olup tekrar giriş yapmasını isteyebilir.

aldatsa gmail ile ne işi olur onu hiç anlayamadım.

Burada o şekilde aldatılmış biri vardı ..
Allah ım korusun saçma sapan düşündüm işte aklıma geldi..
2-3 defa girdim dahada girmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…