- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
kocanin vukuati yoksa neden bu endise
Olmaması hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor..
Buradaki konuları görüyoruz..
O girişi yapan ikinci kişi sizsiniz ama?
Ayrıca burada ki konular yüzünden de bu hale gelmeniz pek ilginç içinizde paranoyaklık var suçu kk ya atmayın:))
Bu kadar takmayın yapıyorsa zaten ortaya çıkacaktır. Sürekli onu takip edip psikolojini bozmana gerek var mı?
Dün kendisine mail ile ilgili birşey sordum, sende de mi şöyle diye saçma sapan birşey, mail gelen kutusuna girdi ve bu bildirim ne ki ? Diye ilk defa görür gibi sordum.. galiba mailine başkası da giriyor dedim , kendisinin girdiğini ve o dakika o bildirimin geldiğini söyledi..
İlk giriş yaptığımda yine mailine öyle bir bildirim gitti, ama o görmeden silmiştim ben onu..
Gerçekten buradaki konular yüzünden..
Sizi etkilemiyorsa ne mutlu..
Tamam ama o uyarı siz girdiğinizden oldu. İki kez gelebilir uyarı amaçlı siz açık olduysanız.
Başkasının girdiğini düşünmeyin bi insan g mail şifresini niye versin başkasına?
Geçenlerde bi üye mail ile öğrenmiş aldatıldığını..
Aklıma gelmeyecek bir şey mailine girip bakmak..
Zaten 2-3 defa girdim ve artık girmemeye karar verdim..
Çünkü kendime zarar veriyorum...
Güzel canınızı niye bunlarla sıkiyorsunuz vallahi sgk nizi başlatın çalışıyor gibi iphone takip etme gmail oturum açma hafife gibi yapmayın bunu kendinize bu kontrol değil bu cigrindan çıkma ruh sağlığınız bozulur..güven duyun burda yazılıp çizilen sizin başınıza gelcek diye birşey yok olursa da olunca dusunun
söylediğiniz şey çok saçma. senkronizasyon her zaman doğru yapılmıyor. ayrıca eşiniz belki de macbook bilgisayardan girdi nereden biliyorsunuz? şahsen benim gmail hesabımda iphone yazmıyor. bilgisayara da telefona da apple diyor. benim sevgilime de geliyor. mail şifresi bende de var ama hiç bakmam çünkü bunlar insan yapımı ve yanılan şeyler.
ayrıca ben yurtdışında mail hesabıma ukraynada girip daha sonra türkiyeye dönünce girmek istediğimde hesabımı kilitlemişti,erkek arkadaşımda ise istanbulda girip daha sonra ankarada girdiği zaman kilitlemişti. bu şekilde bir durum olup tekrar giriş yapmasını isteyebilir.
aldatsa gmail ile ne işi olur onu hiç anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?