- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Eşinizi bu derece takip etme isteği neden var acaba? Yanlış anlamayın ama okurken ben bunaldım, eşinizi düşünemiyorum.
Belki başka bir yerden girmiştir mailine. Girse ne olacak ki hem?
Böyle biri değildim, fakat buradaki konular fazlasıyla etkilemeye başladı.. resmen kusur arar oldum
Bu kadar kontrol delisi olmayın. Kötülüğü çağırmayın. Bazen olabilir, telefonundan çıkış giriş yapmıştır filan. Bu kadar kurcalarsanız boğarsınız kendinizi de karşınızdakini de. Güveninizin sarsılması için de ortada bir şey yok anladığım kadarıyla...
Paranoyaklık oluyor bir noktadan sonra bu. Kendinizi durduramıyorsanız tedavi almayı düşünün. Eşinize de güvenin, güvenmiyorsanız işkenceye gerek yok, ayrılın kurtulun. Böyle yaşanmaz
Açıkçası zaman zaman beni de acabaya düşürüyor buradaki konular. Ama ben hayatımı etkilememeye çabalıyorum, bence siz de çabalayın. Aldatma olsa er geç çıkıyor, olmayan bir şeyi de yaratmanın alemi yok bence. Böyle yaparak huzurunuzu da bozarsınız hem. Birazcık eşinizin yerine koyun kendinizi, ne hissederdiniz?
ip adresi internet baglantısına gore degısır.. kendı telındekı ınternet ve evdekı ınternet farklı ip numaralarına sahip olur. işyerinde giriyorsa oda farklı olur..
ayrıca diğer arkadaslara katılıyorum cok abartmayın.. sizi aldatacak veya arkanızdan ıs cevırecek olsa her halukarda yapar. hele birde farkederse gözünden düşersiniz ki ben olsam özelime saygı duyulmasını isterdim. eşim bile olsa..
Hücresel veriden kendi telinden giriyor canım..
Bu sorumda da değişebilir mi ?
Evet en büyük zararı kendime veriyorum...Paranoyanin sonu hic bir zaman iyiye gitmez. Dunyayi kendinize dar etmeyin.
yanı soyle soyleyeyım telde sureklı log in log out yapmak olmaz ama kendi telindeki internet adresi neye göre değişir bilemiyorum.. başkasının telinden bağlanıyordur yada işyeri internetine.. evdeki modemlerde bile modem resetlenince yeni ip adresi alınır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?