- 13 Ağustos 2009
- 1.522
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba güzelim bak bizimde topiğimiz var glifor kullanan var mı diye aynı ilaç metformin kandaki insülin ihtiyacını karşılıyor tatlı yerken tuzlu tuzlu yerken tatlı ihtiyacın gidiyor evet hamile kalan var bu ilaçlarla faydalı yani ilk günler sende acayip bulantı yapar vitaminle almanımı önerdi tek mi verdi bulantı yapıyor diye kesinlikle bırakma iki hafta içinde geçiyor pcos olanların muhakkak içmesi gerekiyor acil şifalar allahım hepimize yardım etsin
bu ilacı doktor obezite ahstalarına zayıflamak amaçlı veriyor..
Bende anlamıyorum zayıflamayı sağlıyorsa hemde hamilelik amaçlıda neden veriliyor sonra şeker hastalarıda kullanıyor.. Bu ilaç gerçekte ne ilacı cidden merak ediyorum....
canım benim o ilacı bende içiyorum çünkü yumurtanın incelmesine yardımcı oluyomuş yani yumurtayı çatlatıyor sabah 1 akşam 1 alıyorum hamileligi kolaylaştırıyor yardım ettiysem ne mutlu bana
canım benim o ilacı bende içiyorum çünkü yumurtanın incelmesine yardımcı oluyomuş yani yumurtayı çatlatıyor sabah 1 akşam 1 alıyorum hamileligi kolaylaştırıyor yardım ettiysem ne mutlu bana
canım bu ilaç evt şeker ilacı vücuttaki şekeri dengeliyo.hem fazla kilolu kişilerin vücuduna hapsolmuş insülini dengeliyo bi kısmını dışarı atılımını sağlıyo hemde normal hastalarda özellikle pkolarda vücuttki insülini dengeleyip adetlerinin düzene girmesini yumurta kalitesinin artmasını sağlıyo...yani bende pkoluyum ve kiloluyum ne yaparsam yapayım spor diyet vs.bi türlü zayıflayamıyorum ve tatlıyı çok yiyorum...
aynen bende içiyorum o dozda doktor miden bulanır dedi ama benim az bulandı bünyen alışsın bulanmaz 2 yıldır içiyorum ama daha bi deyişiklik yok polikistlik overim yumurtam çatlamıyo ah bi çatlasa ne ciciler alıcam ona haberi bile yok :ecrin_bebek::hulya: