bende gidip alayım glukofeni.kilo vermem lazım doktor kiloları ver hamile kalırsın dedi aynı zamanda hipotiroid hastasıyım bakalım faydası olacakmı?
Ah cnm ya inş faydasını görürsün ben başlar hiç görmediğimi sanıyodum ama gerçekten işe yarıyor yani kilo konusunda 3 aydır kullanıyorum ilk iki ay günde 1 tok alıyodum şimdi ise 1 aydır günde 2 defa alıyorum 57 kilodan şuanda 52 y e düştüm hele sabahları 50 51 kilo görünüyorum ama benim amacım adetlerimide düzenlemesi daha o olmadı bekliyorum kulannamayada dewam edeceğim en azından 6 ay kadar artık bebkten fln geçtim adetimi düzene soksun yeter allah yardımcımız olsun inş dende görürsün faydalarını.:Saruboceq:
ben yemeklerle beraber alıyorum sabah akşam günde 2 tane.peki bu arada diyet yada spor falan yaptın mı yanında.benimde adetler düzensiz 35-40 gün arası.su konuda tereddütüm var hamile kalırsam eger bu ilacın zararı varmı acaba
kızlar merhaba doktor bana glukofaj muadili matofin yazdı doktor ya bu benim iştahımı açtı..hiç doymuyırum...değişsemmi ilacımı yoksa psikolojikmi sizce ay kilo vermem lazım sürekli açım
Bugün hsg çekimi için dr a gittim,sonucu gösterirken son 3 aydır PKO rahatsızlığım ve hormon ilaçları yüzünden aldığım 7 kg dan dert yandım yokmudur bunun bir çözümü dedim,dr glukofen verdi.Yan etkilerinden biri ishaldir,ben de kısa bir süre kullanıp bıraktım dedi.İnşallah şu kiloları veririm.
İNŞ CNM EN KISA ZAMANDA VERİRSİN KİLOLARINI MUTLAKA FAYDASI OLUYOR BENDE İLK BAŞTAN VEREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNMÜŞTÜM YANILMIŞIM BAYAĞI FAYDASINI GÖRDÜM ALLAH YARDIMCIN OLSU:Saruboceq:
bende ishal yapmadı ama gaz yaptı kabızlık yaptı yeni yeni düzene giriyorum 3 haftaya girmek üzereyim ama kilo vermedim gerçi pekte dikkat edemiyorum adet üzeri olunca herşeyi canım istiyo. adet dönemimde yaklaştı gün farkettirecekmi 2 haftada pek faydası olmaz ama 2 gün bile olsa adet tarihini değiştirse çok sevinirim hihoyyyt