cnm hemen ümidini kesme sen nekadar oldu ilaçı içmeye başlayalı ilk başlarda benim de öleydi kendikendinme şuraya bak ne kilo verdim nede adetlerim düzene girdi die yakınıyodum kasımdan beri içiyorum tam 6,5 kilo verdim bariz herkez farkında 57 den yani 50,5 kiloya düştüm ama dediğm gibi başalarda olmuyo bu zamanla, asla bırakma hapı hatta şu iki üç gündür flnda uzun zamandır kullanmama rağmen acayip ağrılı bi şekilde ishal oluyorum dayanmak zorundayız ne yapalım elden başka ne gelirki sende sakın ümitsizliğe kapılıpta bırakayım deme ben 6 ay boyunca içicem daha sona bırakacağım şimdilik elimden gelen bu allah yardımcımız olsun bu arada sadece kilo verdirdi adetlerim henüz daha düzene girmedi yine ya oluyorum yada hiç olmuyorum olduğu zamanda ne zaman olcağı asla belli olmuyor nasıl bişiy anlamadım bu bünyelerimiz ne annemde var nede annemin annesinde ilk defa ablamda ve teyze kızlarında var bu illet şaşırdık kaldık valla millet çatır çatır doğuruyor biz neden böleyiz dicem ama taktir i ilahi........