Canım bende kullanıyorum...2 ay olmuştur herhalde..sabah akşam bir tane alıyorum...pko hastasıyım...3 gün önce aşılamam yapıldı hayırlısı bakalım inşallah tutar...
CANIM OHBE SENİ BULABİLDİM TATLIM NASILSIN NASIL GİDİYOR BİLGİ VERİRMİSİN MERAK ETTİM SENİ ALLAHA EMANET OL.
Canım esmacım nasıl olsun beklemediyim..20.06.07 tarihinde aşılamamı yaptırdım inşallah hayırlısıyla tutar...temmuzun 8'ine kadar bekleyelim dedi doktor...kasıklarımda ağrı var ama bunun nedenini bilmiyorum korkudan wc ye çıkamıyorum belki ondanda olabilir..offff...yani canım herşeyin hayırlısı..sevgiyle kal...:1hug:
esma ablacım sağolasın.işte tekrar kontrole gittim.ultrasonda baktı dr. 10mm den küçük yumurtalar var dedi.endometrium kalınlığına güzel dedi.7 mm imiş.ilacın dozunu arttırıcaz dedi(klomenin)bide bu şeker ilacını verdi yumurtaların daha iyi gelişmesi için dedi.bilmiyorum ablacım ya hayırlısıyla inşallah olur.hepimizin sağlıklı bebişleri
yapraknil ben kullanımım sonucunda kilo verdim adetlerim düzene girdi ve hormon değerlerim normalleşti. yumurtlamayı değilde yumurtaların büyümesini kolaylaştırıyor. bende henüz gebelik yok adet olmayı bekliyorum bu ay bana gonal-f iğne yapılacak ve normal yollarla hamile kalmayı deneyecez. herşey gönlünce olsun
yapraknil ben kullanımım sonucunda kilo verdim adetlerim düzene girdi ve hormon değerlerim normalleşti. yumurtlamayı değilde yumurtaların büyümesini kolaylaştırıyor. bende henüz gebelik yok adet olmayı bekliyorum bu ay bana gonal-f iğne yapılacak ve normal yollarla hamile kalmayı deneyecez. herşey gönlünce olsun
esmacım bende 2-3 ayda adet olan biriydim dr.um pkos teşhisini koyduktan sonra tereddütsüz bu ilacı önerdi ve ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve artık 35 günde bir adet oluyorum bu benim için bir mucize düzenli adet olmaya hasrettim.birde ben bu ilaçla yaklaşık on kilo verdim artık düzenli bir şekilde yumurtam oluşuyor ve büyüyorlar bakalım bundan sonrası nasip ben bu ay gonal-f iğne kullanacam ve yine deneyeceğiz dualarını bekliyorum. Allahım evlat diye açılan hiçbir eli boş döndürmesin