Selam kızlarr.. glukofeni 5gündür içiyorum bende.. dr.um şeker için verdi bana.. aynı zamanda zayıflayacaksın dedi. benimde 7-8 kg fazlam var. ama insulün yüksek çıktığı için verdi. mide bulantısı sersemlik yapıyo bendede.. okudukça ne kadar iyi bi ilaç olduğunu gördüm. 33 yaşındayım. ve oğlumuza kardeş istiyoruz. 10sene ara verdik.. oğluşuma kazayla hamile kaldım. hiç böyle dertlerim olmamıştı. 1sene oldu sprali çıkaralı. 5ay başka bi dr.da tedavi sürecim oldu. ama beni oyaladığını farkettim ve bıraktım. çünkü baştan yapılması gereken testleri bölük pörçük yapmıştı.. bu dr.a yeni başladım. ve bütün testler için 4tüp kan aldı nevrim döndü..:) insulin yüksek, troit sınırda ve idrarda mikrop çıktı. parlodel haftada bir, glokofen sabah aç karnına bide mikrop için bi hap haftada bir içecekmişim. bakalım inş. faydasını görürüm. glukofen ishal yaptı beni. sizdede öyle oldumu. eğer zayıflarsam gerçekten sonra çok dikkat edecem :))) yalnız şu var biz bu glukofen içerken hamile kalırsak bırakacakmıyız acaba yoksa devam mı edeces??
Anladim Teşekkür Ederim.. Peki Zayifladinmi 4-5ayda Kaç Kilo Verdin.
Bide Bana Aç Karnina Iç Ama Mide Bulantisi Yaparsa Tok Da Içebilirsin Dedi. Insulin Düşmesse Günde 2taneye çikaricas Dedi.[/
Bende sabah akşam içiyorum. 4-5 aydan sonra fazdasını görecekmişim. Ama 6 kilo kadar verdim.
canım bende glukofen kullanıyorum.daha yeni başladım sdet düzensizliği nedeniyle kullanıcam bende.
yanlız ilk önceleri sabahları 1 tane aç karnına alıyordum.başka biğr doktorun önerisiyle de sabah ve akşam tok karnına kullanmaya başladım.bakalım ben ne kadar kilo vereceğim.iştahım kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?