esmacım ben 5 yıllık evliyim ve eşimle 2 yıldır biraradayız iş-güç derken ayrıydık hep. 2 yıldır da uğraşıyoruz ve bazen eşime beni bırak benim yüzümden sende evlat sahibi olamıyorsun dediğim zaman çok oldu hele görümcemin her defasında sende daha bişey yok mu demesi.... ama hepimiz biliyoruz ki evlat nasip meselesidir. glukofeni de mutlaka kullan bak inan ki faydasını göreceksin güzel haberlerini bekliyorum
kızlar bana bu ay doktorum yumurtalarım büyümeyince bu ilacı verdi.şeker ilacıymış.klomeninde dozunu arttıracakmış.yumurtaların büyümesi için sadece şeker ialacı yeterlimi acaba?kullanan varmı aranızda :1rolleyes:
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce gittiğim kadın doğum uzmanı vajinal ultrason ile baktığında pkos olduğumu söyledi. Bir an önce bebek sahibi olmak istediğim için çok moralim bozuldu. 5-6 kilo fazlam var. Glukofen kullanmam gerektiğini söyledi. Forumdan takip ettiğim kadarıyla bu ilacı kullananlarda en sık rastlanan şikayet mide bulantısı. Bunu önlemenin yada en aza indirmenin yolu yokmu acaba. Ayrıca pkos olup da bu ilacı kullandıktan sonra kistlerde küçülme vb. olup hamile kalan varmı? Bu ilaç yumurtlamayı mı kolaylaştırıyor. Etkisi nedir?