• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glucopache kullanımına rağmen adet olamayanlar

xoxzlem147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
394
1
96
40
İstanbul
arkadaşlar ben 3,5 aydır glucopache kullanıyorum ve ne yazıkki ne adetlerim düzeldi ne de kilo verdim. boyum 1,74 kilom hala 67:(( iki adır da tam gününde ama yanlızca birkaç leke şeklinde oluyorum. artk iyice korkmaya başladım. bu ilaç çoğu kişiyi düzene sokmuş benimki neden girmedi hala. demekki o kadar ileri derece pkoyum diyorum artıkkendi kendime:((( Allahım hayırlısıyla hepimize şifa versin ama ben ümidimi yitirmeye başladım. tüp bebeğe kadar gitmez inşallah. benim gibi olan varmı çok merak ediyorum. moralim çok bozuk. desteklerinizi bekliyorum kızlar...

özlem bu pko da ilk yapmamaız gereken biraz kilo vermek pkonun derecesi sanırım bizim elimizde dr.ların dediğine görede 1 kilo vermemiz bile bizim için avantajmış canım.belki ilaçla birlikte diyet,egzersiz yapsan etkisini daha rahat gösterir hemen pes etmeyerimseniben

cnm 1,5 aydır rejimdeyim zaten ama biliyorsun biz su içsek yarayan cinslerden olduğumuz için anca 3 kilo verebildim. aslında tek gereken şey sabır sanırım Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X