glsns'nin çeyizleriiii:)

evim.net bambu bıçaklardan iki tane göndermiş. fazla göndermişsiniz dedim geri göndereyim fazlayı diye. bir de paketi orijinali gibi olsun gibisinden bir şey yazmışlar iyilik de yaramıyor yaa:33::33::33::9::9:

karaca home pike takımım

$pr_01_5094_max.webp

kızlaaaar evimizi tuttuk ve yerleştiriyoruz artık. Giremiyorum pek. Düğüne de yaklaşık bir Ay kaldı. Bu sürede ben oturuyorum evimizde. Bu aldığımız küçük bir sürü eşyayı koymaya yer bulamiyorum. Düğünden sonra bakacaz artık çaresine. Ama lazım olan birçok şeyin de alınmış olması büyük rahatlık oldu bana

canım çok güzeller güle güle kullan ya :16:
evinin fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum ya bi kaç foto bari koy :1:

oh ohh ne güzel zaten eşyalarını çok beğendim maddiyat yeterli olursa bende bosch istiyorum bakalım :16:

oh ohh ne güzel zaten eşyalarını çok beğendim maddiyat yeterli olursa bende bosch istiyorum bakalım :16:

teşekkür ederim:16: çok kullanmadım henüz eşyalarımı ama bosch iyidir ne yapalım taksit falan aldık biz de içimize sinsin dedik:8::8:

evet iyi çok güzel bi seçim yapmışsınız valla bizde taksitle alırız zaten napalım :1:

bosch galiba her ay bazı ürünlerde indirim yapıyormuş. buzdolabı indirimdeydi biz alırken. baya iyi almışız geçen bir yerde gördük fiyatı oldukça artmış :53::53: öyle denk getirirseniz iyi olur sizin için de:34:

Son düzenleme:
bosch galiba her ay bazı ürünlerde indirim yapıyormuş. buzdolabı indirimdeydi biz alırken. baya iyi almışız geçen bir yerde gördük fiyatı oldukça artmış :53::53: öyle denk getirirseniz iyi olur sizin için de:34:

ben daha önce boschda çalışmıştım biliyorum canım indirim oluyo ama çokda olmuyo doğrusu siyah istiyorum ben bosch da da baya pahalı 3.000 tl bakalım bi gelsin işe girsin hemen almayı düşünüyoruz borcu bitsin diye :52:

yatak odanın dolabı küçük mü yoksa resimde mi öyle gözüküyo ama çok güzeller bayıldım :16::16: onsoluda almayabilirdin ama bir sürü ıvır zıvır var onları nereye koyucan dımı :26:

yatak odanın dolabı küçük mü yoksa resimde mi öyle gözüküyo ama çok güzeller bayıldım :16::16: onsoluda almayabilirdin ama bir sürü ıvır zıvır var onları nereye koyucan dımı :26:

yok canım yatak dolabım geniş de konsol kullanışsız. yemek takımımı falan koydum ama mesela çatal-kaşık takımı kutusuyla sığmıyor hiçbir gözüne:19: mutfak dolabım da geniş değil öyle. konsol baya yardımcı olabilirdi ama malesef:19: bi çare bulacaz artık:44:

ben daha önce boschda çalışmıştım biliyorum canım indirim oluyo ama çokda olmuyo doğrusu siyah istiyorum ben bosch da da baya pahalı 3.000 tl bakalım bi gelsin işe girsin hemen almayı düşünüyoruz borcu bitsin diye :52:

ben de o siyahlardan çok istiyordum da tayinciyiz diye almadım. yerleşik yaşamda olsam alırdım muhtemelen. öyle bir sorunun yoksa al gitsin ödenir o da inşallah

Back
X