Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok güzeller güle güle kullan ya
evinin fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum ya bi kaç foto bari koy![]()
oh ohh ne güzel zaten eşyalarını çok beğendim maddiyat yeterli olursa bende bosch istiyorum bakalım![]()
teşekkür ederimçok kullanmadım henüz eşyalarımı ama bosch iyidir ne yapalım taksit falan aldık biz de içimize sinsin dedik
![]()
evet iyi çok güzel bi seçim yapmışsınız valla bizde taksitle alırız zaten napalım![]()
bosch galiba her ay bazı ürünlerde indirim yapıyormuş. buzdolabı indirimdeydi biz alırken. baya iyi almışız geçen bir yerde gördük fiyatı oldukça artmışöyle denk getirirseniz iyi olur sizin için de
![]()
yatak odanın dolabı küçük mü yoksa resimde mi öyle gözüküyo ama çok güzeller bayıldımonsoluda almayabilirdin ama bir sürü ıvır zıvır var onları nereye koyucan dımı :26:
ben daha önce boschda çalışmıştım biliyorum canım indirim oluyo ama çokda olmuyo doğrusu siyah istiyorum ben bosch da da baya pahalı 3.000 tl bakalım bi gelsin işe girsin hemen almayı düşünüyoruz borcu bitsin diye![]()
sağol canım şu an tatildeyim evimin pek fotosu yok elimde ama büyük eşyalarımdan bir kısmı şöyle:)
Eki Görüntüle 761093
Eki Görüntüle 761099 Eki Görüntüle 761100 Eki Görüntüle 761101