- 18 Ağustos 2022
- 3.607
- 12.190
- 138
Nutellayı ekmeğnen yiyenler düşünsün ben kaşıklıyorumEkmekle aldırdıgı kadar aldırırmı sence? Ona bir başladın duramıyorsun ya.Ben çikolata çok fazla yiyemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nutellayı ekmeğnen yiyenler düşünsün ben kaşıklıyorumEkmekle aldırdıgı kadar aldırırmı sence? Ona bir başladın duramıyorsun ya.Ben çikolata çok fazla yiyemiyorum.
Bende :)Nutellayı ekmeğnen yiyenler düşünsün ben kaşıklıyorum![]()
Bende köyde büyüdum bibi bilmemmiYok ben düz köylü sıcak ekmek tereyağ köy peynirişeherliler bilmez bizim yağ peynirimizi kırmızı çizgimizdir bide ekmek evde yapilir pelit
![]()
Nutella eskiden çok iyiydi ben şimdi ki tadınıda pek beğenmiyorum bilemiyorum ilişkimiz bitdi onunlaNutellayı ekmeğnen yiyenler düşünsün ben kaşıklıyorum![]()
Seni de kendimize benzeticez bibi durYav gidin yatin ya su içim bari![]()
Trde yediğimin tadı gerçekten iyi değildi, sırf şekerNutella eskiden çok iyiydi ben şimdi ki tadınıda pek beğenmiyorum bilemiyorum ilişkimiz bitdi onunladigerlerinden devam
Hahahahah bi benzetsene beSeni de kendimize benzeticez bibi dur![]()
Nerdesin ki sen kızTrde yediğimin tadı gerçekten iyi değildi, sırf şekerburadakini beğeniyorum ben buram buram fındık kokuyor
Biz burdakini bile beğeniyoruz düşün nasil bir sefillikTrde yediğimin tadı gerçekten iyi değildi, sırf şekerburadakini beğeniyorum ben buram buram fındık kokuyor
Sende heveslendin şimdi ekmekler tereyagılar aklina girdiHahahahah bi benzetsene be![]()
Yicemki sen burda ağlarken az kaldiSende heveslendin şimdi ekmekler tereyagılar aklina girdigaçıyon
Ahh geçmiş olsun ya, çabucak iyileşir umarım ameliyata gerek kalmaz.Ya benim oğlan futbola gidiyordu işte maçta dizine girmişlerdi bugünde MR sonuçları cıktı
Menisküsü yırtık
Ön çapraz bağlarından biri kopmuş doktor ya fizik tedavisi yâda ameliyat olacak dedi ortopedi arkadaşı varmış ona yönlendirdi oda görsün konuşalım dedi canım sıkıldı
Orta avrupa diyebilirizNerdesin ki sen kız
Ben değilim ya, minicik yiyonuz sonra acıktımEe hepimiz açız ama ben çiğ kabak çekirdeği kemiriyom![]()
Benimde yemiyiceyimi sanmayınYicemki sen burda ağlarken az kaldi![]()
Ben gibi yap su içHiç aç değildim karnım guruldamaya başladı çikilop muhabbetinizden, ben gidiyorum
Dolapta Alman nutellası duruyor 2 haftadır kimse ellemiyorGüccük mide demek acıkmıyor ve canı birşey çekmiyor demek değil aksine sizden çok acıkıyorum az yediğimden daha kısa süredemidenin küçük olması nutellayı kaşıklamana asla engel değil
![]()