- 17 Ağustos 2023
- 8.346
- 26.206
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahaha hayır be çok güzel menün
Vallahi ya 3 defa üst üste tartı vermeyenleri çıkaracağımBirşey söylicem bin kişi vardı gruba katılan benide ekle ekle diye yazan nerde o kişiler3 5 kişi kaldık
Orenda at hepsini
![]()
Bibi sen ağırlık falan çalışıyorsun ya bu kadar az protein yetiyor mu?Bi ara öğün daha yaptım americano +muz ceviz yedim biraz akşam protein ve kolojenin içinden geçtimyarım et suyu çorba 3 küftee
dışardan söylediğim hiç belli olmuyor tabi
![]()
3 çok annem 2 yap sen onuVallahi ya 3 defa üst üste tartı vermeyenleri çıkaracağım![]()
Balım şu ara daha çok kuvvet antremanı ve kardio yapıyorum ağırlığa bu diyette ara verdim çünkü kaslarim erirBibi sen ağırlık falan çalışıyorsun ya bu kadar az protein yetiyor mu?
Tamam, inş 3 5 kişi kalmayız sonunda. Kalsak da pes etmeyelim biz be3 çok annem 2 yap sen onuacımak yok
![]()
Yani ben yazarim düzenli gene ama bu kadar sıkı olmayacak artık benim biliyorsunuz motivasyon için hep burdayimTamam, inş 3 5 kişi kalmayız sonunda. Kalsak da pes etmeyelim biz be
Olsun bibim bizi başı boş birakma yine de ndjdjdYani ben yazarim düzenli gene ama bu kadar sıkı olmayacak artık benim biliyorsunuz motivasyon için hep burdayim![]()
Çikilop istiyorum sıcak ekmek taze fırından çıkmış![]()
![]()
Çikilop nedu???Çikilop istiyorum sıcak ekmek taze fırından çıkmış![]()
![]()
Niye canım ne olduOrenda
Canım kendimi çok fazla iyi hissetmiyorum kahvaltıyı yaptım sadece akşam da bişey yemedim sadece kahve içtim o kadar bi iki hurma ceviz yedim ..