- 15 Şubat 2013
- 25.550
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.930
- 798
Benim de tiramisu duruyo dolapta buzlar gibiBen de başladım bugün ama yanlış yaptım, dün elmalı tart pişirdim yiyemeden diyete girdim ya ahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tiramisu duruyo dolapta buzlar gibiBen de başladım bugün ama yanlış yaptım, dün elmalı tart pişirdim yiyemeden diyete girdim ya ahaha
hedef yazıyoruz canım 1 hazirana kadarAssolist ve en şişko olarak geldim kızlarrrrrrr
Boy 177
Kilo 96,2![]()
Neyse yerken çok hoşuma gitti hepsini yedim birden takattan düşmiim dedim hdhdhÖküz doyuran gibi çıkmışyarısını kocama vermeye karar verdim
Hedef 91hedef yazıyoruz canım 1 hazirana kadar
Hoşbulduk beybikom, sanada bir maşallahikoHoşgeldinn
Sen yapa bilirsin be bibi gelsinnDiyetisyen kankimle bir kahve dahakandırmaya calısıyorum gel kk ya üye ol bize yardımcı ol diye
![]()
Kankimi harcarsınız siz burda size güvenmiyorumSen yapa bilirsin be bibi gelsinn
valla elemeyiz bibiiii gelsiiiin lüppenKankimi harcarsınız siz burda size güvenmiyorum![]()
Ya aşk olsun biz öyle bir insanmıyiz bizi yanlış tanımışsınKankimi harcarsınız siz burda size güvenmiyorum![]()
EvetYa aşk olsun biz öyle bir insanmıyiz bizi yanlış tanımışsın![]()
A aaa
Ben çeşit çeşit ürün kullandığım için ay bu nemlendirici harika diyemem çünkü kombine bir etki alıyorum. Senin cilt tipin nasıl?Yaz bence ben isterim memmun kaldığın nemlendirici falan yüz için
Ben söylemeyim diye hemen yazmışTiramisudan çok az bi yarım dilim kadar yemiş olabilirim ama bi daha yemiycem çünkü yapmıycam
Bi daha yemiycem memem mi şişsin![]()