- 14 Nisan 2022
- 1.192
- 1.316
- 83
Bagirsaklardan olabilir mi acabaYapamıyorum, motivasyonum yok. Az da yesem şişiyorum bu da canımı sıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagirsaklardan olabilir mi acabaYapamıyorum, motivasyonum yok. Az da yesem şişiyorum bu da canımı sıkıyor.
Bende insulin direnci var o yuzden olabildigine ogun araalrini acmam ve sayiyi azaltmam gerekiyormus. Kahvaltida 2 catal falan bebisin omletinden.yedim.yani kahvalti etmedim sayilir. Bi kupa kahve ictim turk kahvesi zaten o rutinim onsuz yasayamam..bu arada herkes olculerini veriyor. Bende vereyim madem.Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Her şey mümkün. Zaten haşimato var bende. Tiroidlere de baktırmam lazım.Bagirsaklardan olabilir mi acaba
Tiroid le ugrasmak zor. Annemden biliyorum bende.Her şey mümkün. Zaten haşimato var bende. Tiroidlere de baktırmam lazım.
OlurHawky
Artemissisipi kızlar ölçülerinizi ilk mesaja sabitleyim mi. Ben de ölçmüştüm hem ölçüleri de takip etmiş oluruz?
valla bence cok iyi olurHawky
Artemissisipi kızlar ölçülerinizi ilk mesaja sabitleyim mi. Ben de ölçmüştüm hem ölçüleri de takip etmiş oluruz?
Olur ona da varız deneyip memnun kaldigin şeyleri yaz dnsndBen de elime yüzüme ne sürdüm onu mu yazayım napayım![]()
Aynen evdeki ürünlerimizi kullanalım bi de böyle gereksiz masraflar yapmayalımEvde varsa kullanırım yoksa almam bu arada![]()
Ne kullancaz evde 19 sayfa ne konuştunuz yavEvde varsa kullanırım yoksa almam bu arada![]()
HoşgeldinnAssolist ve en şişko olarak geldim kızlarrrrrrr
Boy 177
Kilo 96,2![]()
177 mi peh peh pehhhhhhAssolist ve en şişko olarak geldim kızlarrrrrrr
Boy 177
Kilo 96,2![]()
Yaz bence ben isterim memmun kaldığın nemlendirici falan yüz içinBen de elime yüzüme ne sürdüm onu mu yazayım napayım![]()