- 18 Ekim 2014
- 7.779
- 35.677
- 748
Hacı sen de nabza göre şerbetçi gibi geliyon ama hadi neyse ashshshBen sefiyommmmm bidenemmm sen aldırma onları onlar tüü kaka ıykk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hacı sen de nabza göre şerbetçi gibi geliyon ama hadi neyse ashshshBen sefiyommmmm bidenemmm sen aldırma onları onlar tüü kaka ıykk![]()
ekleyim, yarin da başlayabilirsiniz. Ilk tartiyi pazar atalım dedik. İsterseniz haftaya da katılabilirsiniz.Merhaba kızlar ben de yaza fit girmek istiyorum. Boyum 157 kilom ise sabah aç karnıma 54.0 tü. Hedefim 49 kg olmak. Diyetisyene gittiğim oldu fakat liste verilmesi olayı bana göre değil. Kendim yememi kısarım veririm düşüncesindeyim. Aslında daha çok kalori hesabına giriyor benimkisi inşallah haftaya yazarım kiloyu
EkliyorumBeni de alındoğuma 102 kilo ile gittim aldığım 26 kilodan 17 kiloyu 3 senede ancak verdim
hamile kalmadan önceki kiloma dönmeye niyet ediyorum
1.77 boy 85 kilo hedef 76
![]()
Çok teşekkür ederimYaa nice güzel yaşları olsun prensesin![]()
Hiç bişeycikkkkk demiyom sana daHacı sen de nabza göre şerbetçi gibi geliyon ama hadi neyse ashshsh
İşte her türden varUlen biri ilanı aşk eder biri kellemi vurdurur ortanız yok mu beğğğğ
Dur bi daha bozamn nxbxbdKız tamam gecti şimdi alintilayabilirsin o bozuk mesajı alıntilayinca öyle devam ediyor
Nice mutlu seneleri olsunEvet beni mazur görün kızımın ilk yaş günü varda ondan![]()
Bu gariya artık güvenmiyorum iki dakika da satiyoBen sefiyommmmm bidenemmm sen aldırma onları onlar tüü kaka ıykk![]()
Vallaaaağ kim yapar bilmiyorum ama ben yapıcam. Buraya atamayacagimi yemeyim diye fjdjdj. Ama zaten sen yapıyorsun kalori hesabı da yap benceBen kendi konumda da ilk baştaki görsel gibi hazırlıyorum, onu yaparım ama üzerine yazmamız gerekiyor mu detaylı detaylı ne yediğimizi, kalorisini vs. Kalori hesaplıyorum ama her zaman değil, su takibi de yapmıyorum yeterince içiyorum kendime göre. Ne kadar sıkısınız ona göre şaapcam![]()
Orenda
Yalıgızzzz degülsünnn merak etmeeeYukarda hava nasıl mı diyim şimdii![]()
Şaka şaka bidenemmm seni seviyom biliyonHiç bişeycikkkkk demiyom sana da![]()
Kiki üzülme kuzum kalori hesabı falan yapmam ben çünkü bilmiyorum tabak fotosu atcam benBen kendi konumda da ilk baştaki görsel gibi hazırlıyorum, onu yaparım ama üzerine yazmamız gerekiyor mu detaylı detaylı ne yediğimizi, kalorisini vs. Kalori hesaplıyorum ama her zaman değil, su takibi de yapmıyorum yeterince içiyorum kendime göre. Ne kadar sıkısınız ona göre şaapcam![]()
Orenda
Şu gadını eşikte bekletmen yavGelebilir miyim gelemez miyim kapıda kaldım söyleyin hadi![]()
Kadın kapıda kaldı hdhdhGelebilir miyim gelemez miyim kapıda kaldım söyleyin hadi![]()
Ben foti bile atamiyicamKiki üzülme kuzum kalori hesabı falan yapmam ben çünkü bilmiyorum tabak fotosu atcam beno kadar yapcam
Aman yaz gitsin yaBen foti bile atamiyicamfoto atanlara çok özenirim bir vakit bulamiyorum ki insan gibi kahvaltı edeyim