- 20 Ocak 2010
- 46.895
- 172.354
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dombili dedi bxbxbDombili olmuş zati ahshshshs
Lav yu tu bebişim
Evet beni mazur görün kızımın ilk yaş günü varda ondan
Öldüür onuuğğBana dombili dedi bxbxb![]()
Az daha alıp başlayabilirsin sen hiç sıkıntı yokEvet beni mazur görün kızımın ilk yaş günü varda ondan![]()
Niye aliyorum ya almayayimAz daha alıp başlayabilirsin sen hiç sıkıntı yok
Ulen biri ilanı aşk eder biri kellemi vurdurur ortanız yok mu beğğğğÖldüür onuuğğ
Gülmem bitsin bdhdhdhÖldüür onuuğğ
Aşk olsunnnn çiçaaammmmmm
Birden boy ortalamamız arttıBeni de alındoğuma 102 kilo ile gittim aldığım 26 kilodan 17 kiloyu 3 senede ancak verdim
hamile kalmadan önceki kiloma dönmeye niyet ediyorum
1.77 boy 85 kilo hedef 76
![]()
Ben sefiyommmmm bidenemmm sen aldırma onları onlar tüü kaka ıykkUlen biri ilanı aşk eder biri kellemi vurdurur ortanız yok mu beğğğğ
Sen görselin üstüne şiir yaz bebeyimBen kendi konumda da ilk baştaki görsel gibi hazırlıyorum, onu yaparım ama üzerine yazmamız gerekiyor mu detaylı detaylı ne yediğimizi, kalorisini vs. Kalori hesaplıyorum ama her zaman değil, su takibi de yapmıyorum yeterince içiyorum kendime göre. Ne kadar sıkısınız ona göre şaapcam![]()
Orenda
Yaa nice güzel yaşları olsun prensesinEvet beni mazur görün kızımın ilk yaş günü varda ondan![]()
Yukarda hava nasıl mı diyim şimdii
Kız tamam gecti şimdi alintilayabilirsin o bozuk mesajı alıntilayinca öyle devam ediyorAşk olsunnnn çiçaaammmmmm![]()