- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Hahaha my mister de öyle sandıBanlandım sandım kahretmesin ya
Ekledim canımBen de ekibe hemen dahil olabilirim, perşembe diyete başlayıp burada da post açmıştım, oraya yazıyorum ama buradaki ekip müthiş duruyorburadan devam edebilirim sürecime. Boy 162, kilo bu sabah 63.8 çıktım ama ödemim gitti bence ondan yoksa 65lerdeydim yani başlangıç 65 kg de sen bana, hedef 2 ay için 57kg olmak inşşş
Tamam kanka dikkat edicemaşkım ama cidden çabala sağlıklı yağlar tüket avokado ceviz vs hadi sana da az kilo aldırırsak, bu grup arşa çıkar jfhjgd
Herkesin ödü patlamışBanlandım sandım kahretmesin ya
Afiyet olsunArmudun iyisinden anlarım+ çiğ kabak
Aminnnnnn inşallahEkledim canım
Sofienin Kedisi seni de ekledim
my mister kanka seni de ekledim inş verdiğim kiloları sen alırsın boşa gitmez. Güzel yiyerek aldım çünkü jdjdjdjd
içine kazım agamı kaçtı seninYalnız oraya kilo almaya çalışıyor denen hoşafıma getti bilesssinnnnnn haaa dadlı bagyaannnnn
Hee yaaa bitti
Benim de boyum 57 kilom 70 ncjxh yok yahu şaka kilo 63Şuanlik hedefim 57 boyum 1.70 güncel kilomuda tartildigimda söylerim yazarsin
Utanmadın di miŞuanlik hedefim 57 boyum 1.70 güncel kilomuda tartildigimda söylerim yazarsin
Gelsin gelsinde čay nasıl sekerli içilir bize anlatsın biaccessdenied gel aşko geeel
Dua et site biara çöktü yoksa 80 olurduOlm ne zaman 8 sayfa oldu ne zaman açıldı püüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?