- 19 Nisan 2022
- 4.439
- 48.218
- 458
Ben 75 kilo olsam odalara sığmam ki 168 boyum ama kemiklerim öyle ince ki çok toparlak olurum. O yüzden o vki olayı doktor yapınca doğrudur belki ama ben ev tartısının vkisine inanmıyorum.75 kilo totomu yiyin
rahatlatici oldu
Üzülme len sporla düzenli beslenmeyle kilo aldırcaz sana öyle boş yiyip kilo almak yok ve iyi birseyde değilYazmam burda oliyim yeterrrr lagnnnnnnnn üzmen beni
bence de, ben 62 lere falan düşmek istiyorum ama 68 diyetisyenime göre ideal bi kilo mesela benim içinBen 75 kilo olsam odalara sığmam ki 168 boyum ama kemiklerim öyle ince ki çok toparlak olurum. O yüzden o vki olayı doktor yapınca doğrudur belki ama ben ev tartısının vkisine inanmıyorum.
Ya zaten hocalarimda diyor tartiya değil ölçulmeye bakin görünûşünüze bakin diye yoksa bana da kilolu diyor programlarBen 75 kilo olsam odalara sığmam ki 168 boyum ama kemiklerim öyle ince ki çok toparlak olurum. O yüzden o vki olayı doktor yapınca doğrudur belki ama ben ev tartısının vkisine inanmıyorum.
Bende öyleKum saati en bayıldığım
ekleyim canım tabiOrenda
Ben de katılabilir miyimmm
Haziran başına kadar kilo verip sıkılaşmam lazım
Benim ölçülerim var ama sonra yazarım
Kilo 61 ilk hedef 57, asıl hedef 55
Boy 1.60
Görsel atamam ama yediklerimi yazabilirim
Başka bi şey var mıydı yazılacak
Ay kıyamamYazmam burda oliyim yeterrrr lagnnnnnnnn üzmen beni
Biz o totoyu yapmak için kaç kilo ağirlik altina giriyoruz insafsız bide belim ince diyor yav çekil şurdanEn son terzi ölçmüştu onuda hatirlamiyorumbelim ince benim popom biraz gereginden fazla havali ola bilir mezura almam lazim şuan ki evimde yok
Yazmıyorlar beni oraya aşgımmm orendaya gıcıkımmm şuvanAy kıyamamol bebeğim şaka
Haziran başına hedef yazıyorum 57 mi yazayım 55 mi ?Orenda
Ben de katılabilir miyimmm
Haziran başına kadar kilo verip sıkılaşmam lazım
Benim ölçülerim var ama sonra yazarım
Kilo 61 ilk hedef 57, asıl hedef 55
Boy 1.60
Görsel atamam ama yediklerimi yazabilirim
Başka bi şey var mıydı yazılacak
Ben kilomu yazsam dersiniz gandhi misin ama öyle asla görünmüyorum ideal kiloma çıksam baya kilolu olurum spor yapmazsam.bence de, ben 62 lere falan düşmek istiyorum ama 68 diyetisyenime göre ideal bi kilo mesela benim için
Aynen öyle 100 kilo kuzenim var erkek arkadaşım da 100 kilo, kuzenimden uzun olmasına rağmen ondan kilolu görünüyor. Kiloyu yağ olarak depolamakla kas olarak depolamak bambaşka görüntü çıkarıyo ortaya.Ya zaten hocalarimda diyor tartiya değil ölçulmeye bakin görünûşünüze bakin diye yoksa bana da kilolu diyor programlar
55 yaz çok motiveyim bugün spora da başladımHaziran başına hedef yazıyorum 57 mi yazayım 55 mi ?
Ben de 1.62 ile katılıp grubu kısaltacağım ya dur ama akışa yetişemiyorum çok hızlı gidiyor yorumlarBen 157 yim. Ortalamayi 160 a falan dusururum merak etme.
Yazayım gel hadi sonuçta senin de en iyi halin kilo almak. Haziran başına hedef koy bakalımYazmıyorlar beni oraya aşgımmm orendaya gıcıkımmm şuvan
Biz o totoyu yapmak için kaç kilo ağirlik altina giriyoruz insafsız bide belim ince diyor yav çekil şurdan
Biz o totoyu yapmak için kaç kilo ağirlik altina giriyoruz insafsız bide belim ince diyor yav çekil şurdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?