- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Ülkeyi niye söylemiyon kız sanki gelip basıcazOrta avrupa diyebiliriz
Demek ki açmışsın işteHiç aç değildim karnım guruldamaya başladı çikilop muhabbetinizden, ben gidiyorum
GönderseneDolapta Alman nutellası duruyor 2 haftadır kimse ellemiyor
Çok teşekkür ederim canım ya eksik olma inşallah fizik tedaviyle iyileşir umudum o yöndeAhh geçmiş olsun ya, çabucak iyileşir umarım ameliyata gerek kalmaz.
Ne kadar azimli örnek bir grup üyesiDolapta Alman nutellası duruyor 2 haftadır kimse ellemiyor
Bibi bu hafta hedefi tamamliyicanmiGöndersene
Öyle görünüyor gibi listemde cumartesi bitiyor pazar zaten tartı günü 70 i görürsem pazar akşam doğum günü var nasıl süper denk gelişBibi bu hafta hedefi tamamliyicanmi
Göndereyim istersen, bi şeye benzemiyor benceGöndersene
Senin yaptıgini aynisini yapsam bende 4kilodan kurtulurdum hemen şak diyeÖyle görünüyor gibi listemde cumartesi bitiyor pazar zaten tartı günü 70 i görürsem pazar akşam doğum günü var nasıl süper denk geliş
Yok değil, beğenmedikNe kadar azimli örnek bir grup üyesiherkesmi diyetde evde
Sen ne yedin bugünBen değilim ya, minicik yiyonuz sonra acıktım
Benim yaptığımı yapsan evet verebilirdin ama benim vucut alistiğindan o kadar spor yapmama değişmiyordu kilom hiç işte arkadaşım ona göre bir diyet hazirladi sağolsunSenin yaptıgini aynisini yapsam bende 4kilodan kurtulurdum hemen şak diye70 kiloyu koruyucakmısın peki
Yutmadan videoyu kesmiş hepsini dışarı tükürmüştürOha nasıl yedi hepsini yaben max 4 5 tane yerim bundan
Ha ama ayı da olabilüYutmadan videoyu kesmiş hepsini dışarı tükürmüştür
DavukSen ne yedin bugün
Yaparmi ki öyle ziyan etmiştir hepsini salakYutmadan videoyu kesmiş hepsini dışarı tükürmüştür
İstedigin kasi yaparsin sen bibi bu azimleBenim yaptığımı yapsan evet verebilirdin ama benim vucut alistiğindan o kadar spor yapmama değişmiyordu kilom hiç işte arkadaşım ona göre bir diyet hazirladi sağolsunüstüne sporda tabi 70 de illa kalıcam diye bir düşüncem yok çünkü kas yapmam lazım buda tartıya artı demek oluyor ben görüntüyle ilgileniyorum daha çok
Bence ayıHa ama ayı da olabilü
Onu gördüm sabah öğle ne yedinn onlar yok hee, at bakıyım az mı yemişsin çok muDavukpaylaştım yukarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?