Ee hepimiz açız ama ben çiğ kabak çekirdeği kemiriyomAçımniye tükürüyon
Iki isyan etmeyekmiEe hepimiz açız ama ben çiğ kabak çekirdeği kemiriyom
Ya benim oğlan futbola gidiyordu işte maçta dizine girmişlerdi bugünde MR sonuçları cıktıNiye canım ne oldu
Çok geçmiş olsun canımYa benim oğlan futbola gidiyordu işte maçta dizine girmişlerdi bugünde MR sonuçları cıktı
Menisküsü yırtık
Ön çapraz bağlarından biri kopmuş doktor ya fizik tedavisi yâda ameliyat olacak dedi ortopedi arkadaşı varmış ona yönlendirdi oda görsün konuşalım dedi canım sıkıldı
Allah şifa versin inşallah çabuk düzelir canım benimYa benim oğlan futbola gidiyordu işte maçta dizine girmişlerdi bugünde MR sonuçları cıktı
Menisküsü yırtık
Ön çapraz bağlarından biri kopmuş doktor ya fizik tedavisi yâda ameliyat olacak dedi ortopedi arkadaşı varmış ona yönlendirdi oda görsün konuşalım dedi canım sıkıldı
Sus daha kaç gün oldu yemeduğunuz kalmadı ben bir pinçik bile kacamak yapmadim hala zırliyonuzIki isyan etmeyekmi
Çok geçmiş olsun canım yaYa benim oğlan futbola gidiyordu işte maçta dizine girmişlerdi bugünde MR sonuçları cıktı
Menisküsü yırtık
Sen sus güçük mideli kadınSus daha kaç gün oldu yemeduğunuz kalmadı ben bir pinçik bile kacamak yapmadim hala zırliyonuz
Sağol bibim yaa teşekkür ederim iki gözümÇok geçmiş olsun canım ya
Sana golay tabi sporcu gadınsınSus daha kaç gün oldu yemeduğunuz kalmadı ben bir pinçik bile kacamak yapmadim hala zırliyonuz
Güccük mide demek acıkmıyor ve canı birşey çekmiyor demek değil aksine sizden çok acıkıyorum az yediğimden daha kısa süredeSen sus güçük mideli kadın
Aslında bana daha zor şu anda herşeyi yerim ve hiç birşey olmazSana golay tabi sporcu gadınsınbizim ponçik midemiz bu acıya dayanmıyo
Çikilopu hatirlatip durmasanıza birileri üzülüyodaGüccük mide demek acıkmıyor ve canı birşey çekmiyor demek değil aksine sizden çok acıkıyorum az yediğimden daha kısa süredemidenin küçük olması nutellayı kaşıklamana asla engel değil
Zuber alsana dicem ekmek işini ne edicez fırından çıkmış sicacık bide içine tereyağ basmak isterdim bu süt ve süt ürünlerinden uzak durmak çok zorÇikilopu hatirlatip durmasanıza birileri üzülüyoda
Niye yemiyon yeAslında bana daha zor şu anda herşeyi yerim ve hiç birşey olmazama yemiyorum
Listeme uyuyorum 10 güncük az kaldi zaten sonra da kaslara yönelik beslencem peşumi birak başaramazsınNiye yemiyon ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?