• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow in the Dark

Flamenca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
1.003
11
66
İstanbul
Arkadaşlar ben en iyi glow in the dark ojeyi arıyorum, hangi markada vardır bilen var mı? Bugüne dek aldıklarım istediğim gibi çıkmadı. Özellikle clear top coat şeklinde çok iyi bir glow in the dark oje bulursam çok sevineceğim!

bende china glazenin var şu deli gibi sallayıp sonra kullanılanından bar ortamında yani o ışıkta cok guzel parlıyor karanlık odada daha bi sönük ama bence dene denemediysn

chinaglazeglowindarkghoulishglow.jpg

wow böyle bir şey de mi varmış, bi yaşıma daha girdim =)

bende china glazenin var şu deli gibi sallayıp sonra kullanılanından bar ortamında yani o ışıkta cok guzel parlıyor karanlık odada daha bi sönük ama bence dene denemediysn

chinaglazeglowindarkghoulishglow.jpg

Teşekkür ederim tavsiyen için, mesajını geç gördüm, dün Wet 'n' Wild'ınkini sipariş ettim, bakalım nasıl çıkacak, memnun kalmazsam C. Glaze'inkinden alırım.

Teşekkür ederim tavsiyen için, mesajını geç gördüm, dün Wet 'n' Wild'ınkini sipariş ettim, bakalım nasıl çıkacak, memnun kalmazsam C. Glaze'inkinden alırım.

ojen gelince fotolarmısın çünkü bende başka bir markanınkini denemk istiyorum eger iyiyse etkiliyse alırım

ben clairesinkini aldım bence mukemmel bişi ya karanlıkta deli gibi parlıyor

claires_glow_in_dark.jpg

glow_in_dark_claires.jpg

Ben de ebayda buldum ama markasını hatırlamıyorum
Almak istiyorum en kısa zamanda çok beğendim yahu :97:

Back