Anti-Aging Antı-Agıng kremler...

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ya bi krem nemlendiriyo diye o kreme iyi krem denir mi? yapmayın Allah aşkına..Yüzüne arap yağı da sürsen o bile nemlendirir. Önemli olan krem kutusunu üzerinde yazanlar değil, önemli olan uzun süre kullanım sonucunda gerçekten farkı görmektir. Kayısı kremini annem aldı normal kremden farkı yok. Zaten iyi bişey olsa 5-10 liraya satılmazdı

ben janson beckett alphaderma ce den sipariş verdim. gelince kullanmaya başlıycam.
sizen kullanan oldu mu.
internet ve yorumlarda çok iddialı olduğu söyleniyor.olumlu yorumlar var sürekli.

ben janson beckett alphaderma ce den sipariş verdim. gelince kullanmaya başlıycam.
sizen kullanan oldu mu.
internet ve yorumlarda çok iddialı olduğu söyleniyor.olumlu yorumlar var sürekli.

ne kremı bu canım :uhm:

Merhaba,

antiaging konusunda aşağıdaki linkte uzmanlarla yapılmış röportajlar var. Okumanızı tavsiye ederim.

ww w. caferuj.com.tr/Guzellik/Guzellik/2010/04/02/antiaging_maratonu_375503668639

Son düzenleme:
hayır kendi sitesinden satış yok zaten. internetten meşhur bir alışveriş sitesinden .daha uyguna aldım.
alphaderma ce kremi 180ytl ye. vitamin c serumunu da 60 küsüre aldım mesela..

Merhaba, organik shea butter cilde çok özel etkileri olan bir malzeme, sizlerle paylaşmak istedim;

ORGANİK SERTİFİKALI SHEA BUTTER

Her gün ve her gerektiğinde yüze ve vücuda kullanılabilen güvenli bir nemlendiricidir

Çabuk ve etkili emilimiyle güneş banyosu sonrası meydana gelebilecek çatlama ve kurumaları önler

Özellikle kuru ciltlerde yarattığı nemlendirici etki diğer birçok doğal yağ ile karşılaştırıldığında üst seviyededir

İçerdiği Cinnamic Acid sayesinde doğal bir güneş koruma faktörüne de sahiptir

Kuruluk ve güneş banyosu sonrası meydana gelebilecek kaşıntıları yatıştırır

Cildi yumuşatır, cildin doğal esnekliğini yeniden kazanmasını sağlar

Tüm cilt tiplerinde onarıcı etkiye sahiptir

Hızlı emilim özelliğiyle ciltteki gözenekleri tıkamadığından toksinlerin atılımını engellemez.

Organik sertifikalı Shea Butter A, E ve F vitaminleri içerir. Bu vitaminler Photo Aging yaşlanmanın önüne geçen önemli etkiye sahiptir

Erken yaşlanmayı ve yüzde oluşabilecek çizgileri önleyen oligo elementler içerir

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Antı-Agıng kremler çok paalı olmasına rağmen onlardan çok daha etkili ekonomik ürünler var ama biz herzaman pahalı markalara reklamlara kanarak dünyanın parasını veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz herneyce bu konu uzun

Antı-Agıng için en etkili krem hepinizin bildiği Salyangoz Kremidir hem fiyatı diğerlerine göre çok çok iyidir hemde heryerde birsürü markanın ürünü bulabilirsiniz.Sadece
dikkat etmeniz gereken bu markalar iki tip üretir siz Herbal Mix Salyangoz Kremi Alacaksınız .Birde normal tipi var ama herbal çok daha doğal ve etkili

Kısaca arkadaşlar Fransız kozmetikçilere dünaynın parasını vermeyi bırakın önce kesenize yazıktır parayı kimse kolay kazanmıyor

çok pahalı kremlerin hiçbiri etkili değil, etkisi olsa bile çok çok az... klinik araştırmalarla kanıtlanmış en güçlü kırışıklık karşıtı retinoik asittir.

retinoik asit yada diğer adıyla a vitamini içeren kremleri eczanelerden bulabilirsiniz. acnelyse gibi...
ancak a vitamini ve türevlerini içeren kremlerin hepsi ciltte soyulma yapar, cilt soyulur ve alttan taze deri çıkar. ancak çok çok az miktarda kullanılmalı ve gündüzleri mutlaka güneş koruyucuyla desteklenmelidir. Aksi halde lekelenme yapabilir.

kırışıklık karşıtı bakım için servet ödemenize gerek yok, gece yatarken kullandığınız nemlendiricinizden avucunuzun içine süreceğiniz miktar kadar alın, içine çok az miktarda (bir kibrit çöpü başı kadar) acnelyse kremden karıştırın. yada bepanthen ile acnelyse i karıştırıp uygulayın. elde edeceğiniz karışımı göz çevresine getirmeden tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayın. gündüzleri mutlaka güneş koruyucu kullanın. Bu şekilde çok uygun fiyata tıbbi içerikli bir anti aging uygulamış olursunuz.
ilk başta ciltte hassasiyet, kızarma, soyulma görülebilir, cilt alıştıkça hassasiyet azalacaktır. çok rahatsız olursanız bir kaç gün ara verebilirsiniz ve hasasiyeti gidermek için bepanthen krem öneririm. cildiniz hassassa, cildiniz alışana kadar, bir süreliğine haftada sadece 3 gece bu karışımı kullanabilirsiniz.
bu şekilde cildiniz bir kaç ay gibi kısa bir sürede yenilenecektir.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
sevgiler
opuyorumnanaktan

ya canım a vıtamını içeren krem soylemişssın meyve asidi içeren bi kremde soylrmısnn?:KK1:

ben tv'larda çıkan ünlü doktorların sitelerinden pahalı organik bitkisel kremler aldım
isim versem şimdi onları kötülemiş olurum belki bir tek bende öyle etki yapmıştır
bu yaşa kadar hiç yüzüme krem sıkılaştırıcı nemlendirici toner makyaj vs uygulamadım sivilce vs sorunum olmadığı için de herhangi bir krem arayışına girmedim
bu sene o pahalı organik bitkisel kremlerden aldım
bir kaç gece sürdükten sonra sabah dikkatle yüzümü inceledim ince çizgiler daha belirgin yüz ve özellikle dudak üstü cildim daha gevşek daha sarkmış ve güneş dolayısıyla oluşan hafif lekeler de daha belirgin hale gelmişti
en iyi kaderle zıtlaşmayı bırakıp herşeyi doğal akışına bırakmalı bence. bu kremler ters tepiyor

ayrıca kayısı çekirdeği yağı şu yağı bu yağı gibi yağların orjinalini bulmak mümkün mü bilmiyorum şimdiye kadar onları kullanma girişiminde bulundum içindeki şişe üstüne yazan yağ mı pamuk yağı gibi saçma sapan yağlardan mı bilmiyorum ama
1-cildimi feci yağlandırdılar
2-bu yağları sürüp iyice temizlemeden dışarı çıkarsanız feci leke yapıyor bir daha geçmiyor

ayrıca kayısı çekirdeği yağı şu yağı bu yağı gibi yağların orjinalini bulmak mümkün mü bilmiyorum şimdiye kadar onları kullanma girişiminde bulundum içindeki şişe üstüne yazan yağ mı pamuk yağı gibi saçma sapan yağlardan mı bilmiyorum ama
1-cildimi feci yağlandırdılar
2-bu yağları sürüp iyice temizlemeden dışarı çıkarsanız feci leke yapıyor bir daha geçmiyor

Sebamed Likid Yüz ve Vücut Temizleyici 1000 ml
Bir damlası ile, cildi tahriş etmeden ve kurutmadan, derinlemesine temizlik sağlar. pH 5.5
Değeri ile zararlı bakteri ve mantarların üremesini önleyen asit mantoyu muhafaza ederek cildi bakteri ve mantarlara karşı korur.
Dış genital organ temizliği için uygun, akneli cilt temizliğine idealdir.
Çocuklarda da güvenle kullanılır.
Hipoallerjeniktir. Makyaj temizliğinde, Waterproof rimel hariç tüm makyajı ciltten uzaklaştırarak, gözeneklerin nefes almasını sağlar.
Doğal nemlendirici Allantoin ve Pentavitin ile cilde yumuşaklık verir.
Yüz temizliğinde; Yüz ıslatıldıktan sonra elde köpürtülen az bir miktar Likid, yüze yumuşak, dairesel hareketlerle uygulandıktan sonra bol suyla durulanır.
Akneli ciltlerde yıkama süresi ortalama bir dakika olmalıdır. Vücut temizliğinde; ıslak cilde el ile veya sünger ile köpürterek uygulayın.

Reklam amaçlı üyelik...

$58629.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
X