Şampuan ve Saç Kremleri Gliss şampuan ve saç kremi kullananlar

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Arkadaşlar gliss total repair 19 onarıcı serisinin şampuan ve saç kremini kullanan var mı ? kırık saçlara iyi geldiği yazıyor açıklamasında ama kullanan birilerinden tavsiye almak istiyorum . :)

ben suan kullanıyorum suan röfleden yanan saçlarımı mükemmel yaptı tavsiye ederım

gerçekten mi ya çok mutlu oldum şu an. benim saçlarımda röfle yok ama sadece uçlarından çok şikayetçiyim. düzleştirsem de maşa yapsam da kendi haline bıraksam da her şekilde uçları tiftik tiftik ve çok kuru çatal çatal. ben şöyle pürüzsüz olsun istiyorum çünkü saçımla ilgili başka bir sorunum yok

o zaman benim fikrim düzelticektir büyük ihtimal bu şampuan saç uçlaını.ama her saç tipi de bir degil bana yaradı ama bana sorarsan sana da yarar=))ben birde pembe durulanmayan saç spreyi var onu da kullanıyorum gercekten baya güzel oldu şaçlarım.umarım sana da yarar canım

bende kullandım banada iyi geldiiii o durulanmayan spreylerinden aynı sarı olandan mı alsam yoksa diğer değişiklerinden mi alsam acaba hangisi daha iyi gelir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…