• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri gliss saç kremi mi, syoss saç kremi mi ?

eylul_4mevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
27
0
36
İstanbul
arkadaşlar kuru kıvırcık ve aynı zamanda bakır rengi saçlarım var sizce gliss saç kremi mi yoksa syossun saç kremi mi? veya başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz... Yardımlarınızı bekliyorum...

Kayganlık ve parlaklık istiyorsan gliss i önerebilirim. Ben silikonsuz istediğim için syoss u daha severek kullandım, ama gliss ten de memnundum. Kuru ve kıvırcık olduğuna göre gliss daha iyi gelebilir sana

ben glissin saç kremini uzun süredir kullanıyorum şampuanıyla birlikte ama çok çabuk yağlandırıyor yağlandırmayan ve parlaklık veren bi ürün istiyorum aslında.. syossun silikonsuz olanı boyalı saçlar için uygun mu peki sence senin saçında boya var mı

pantene doğal sentezin kremini aldım.güç ve parlaklık yazıyor üstünde.2 kere kullandım memnunum şimdilik.ayrıca kokusu çok güzel ve kalıcı...

Benim saçımda boya yok, ben hacimlendirici yazıyordu sanırım ondan kullandım canım

hmm anladım canım işte silikonsuz olunca da saç olduğu gibi ortaya çıkıyormuş bütün kırıkları filan ortaya çıkıyormuş dediler bende de boya olduğu için rengini de korumaz diye düşünüyorum. Syoss un renk koruyucu şampuanını aldım ondan memnunum kokusu da güzel.. glissin şampuanını da bayadır kullanıyorum güzel ama çok çabuk yağlandırıyor iyi temizleyen ve parlaklık veren bir şampuan arıyorum aslında.. şimdi de elidoru aldım ama daha denemedim...

Back