• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
argan yagı aktarda varmı cnm aa sonunda aktardakı satıcı delımı bu kadın hergun gelıp baska bır sey soruyor dıyecek bana:9::9::37::52::27:

argan yağını aktardan bulabilirsin canım ama orjinalini bulmak çok zor burada bi topik var kızlar ordan sipariş ediyorlar ben sana link vereyim şimdi

pamuk sekeyım fısfıslı sısem yok:17: gulsuyum bıtmek uzere onun sısesıne koysam aldım bugun glıserınle portakal yagını bırde tatlı badem yagı aldım onu neyde kullansam:27:

umarım basarılı olup "ıse yarar esım cok soylendı amann bunlar ne ıse yarar dıye:9::9

erkekler söylenip duruyolar . benim sevgilimde bunlar işe yaramz diyp duruyo bana :) az önce aradım bebk şampuanı bide gülsuyu istiyorum dedm ne için dedi al iste diyince gene bişeyler okudun dimi dedi :))
bu arada çok merak ettim de bi tek çilek yağı değil de bi kaç yağ koysak nasıl olur acaba bide benim yüzüm çok hassas herşye sivilce yapar buna da yapmasın :))

pamuk sekeyım fısfıslı sısem yok:17: gulsuyum bıtmek uzere onun sısesıne koysam aldım bugun glıserınle portakal yagını bırde tatlı badem yagı aldım onu neyde kullansam:27:

olcu olarak 2 kapak glıserın koyarken aynı kapaktan 4 koyuyorum degılmi

2 kapak gliserin
Şişenin yarısına kadar su ( İyi su, saçın içinde kullanıcaksan )
Yarım kapak badem yağı
Ve isteğine göre 1 kapak aromatik bir yağ.
Mesela böğürtlen olabilir.
Cilde iyi geldiği gibi saçada iyi gelen bir yağ.

Tarif vermiştim canım.
Bu tarifi hem saçın hemde cildin için kullanabilirsin.
Böğürtlen yerine portakal yağıda olur.
Ama unutma, saç diplerine değil uçlarına ve boylarına kullanıcaksın.

Gülsuyu şişesi olur.
Pamuğa döker cildine kullanırsın, saçın içinde eline bir miktar döküp saçının uçlarına uygularsın.
Şişe ne kadar büyüklükte?
Ona göre oranları arttırabiliriz.

umarım basarılı olup "ıse yarar esım cok soylendı amann bunlar ne ıse yarar dıye:9::9

bırde ben bu yag ısını cok sevdım her gıdısımde bı yag alıcam evde kendı aktarımı kurarım artık:1::1::1::27::28:

İşimiz erkeklere kalırsa biz hiç yaşamayalım ölelim ! :27:

erkekler söylenip duruyolar . benim sevgilimde bunlar işe yaramz diyp duruyo bana :) az önce aradım bebk şampuanı bide gülsuyu istiyorum dedm ne için dedi al iste diyince gene bişeyler okudun dimi dedi :))
bu arada çok merak ettim de bi tek çilek yağı değil de bi kaç yağ koysak nasıl olur acaba bide benim yüzüm çok hassas herşye sivilce yapar buna da yapmasın :))

Yok canım sivilce yapmaz.
Cilt sorunun ne?
Ona göre tarif vereyim.

Son düzenleme:

İşimiz erkeklere kalırsa biz hiç yaşamayalım ölelim ! :27:

Yok canım sivilce yapmaz.
Cilt sorunun ne?
Ona göre tarif vereyim.

canım ben beyz tenlym ama bembeyaz değlm . sabah kalkrm yüzüm güzel dupduru bayılırım yıkayasım bile gelmz neyse yıkarm kremimi sürerim makyajımı yaparım saddce göz kalemm o da :) çıkarm evden okulda aynaya bi bakarım sabhki pırl pırl yüzüm gitms ne sinr oluyorm anlatamam:)) bu arada yüzüme nemlndrci sürmesem geriliyo . ne sürersem sürym sivilce yapıyo . nemlndrci olark noviderm aldm sivlce yapcağnı sanmyrm bioderma da yapmamştı çnkü.) yüzmde de öyle abrtlı olmasda gözenk ve siyah nokta sorunum var :)) çok uzun yazdım dimi :)) bilmem anlatabldm mi ama :))

canım ben beyz tenlym ama bembeyaz değlm . sabah kalkrm yüzüm güzel dupduru bayılırım yıkayasım bile gelmz neyse yıkarm kremimi sürerim makyajımı yaparım saddce göz kalemm o da :) çıkarm evden okulda aynaya bi bakarım sabhki pırl pırl yüzüm gitms ne sinr oluyorm anlatamam:)) bu arada yüzüme nemlndrci sürmesem geriliyo . ne sürersem sürym sivilce yapıyo . nemlndrci olark noviderm aldm sivlce yapcağnı sanmyrm bioderma da yapmamştı çnkü.) yüzmde de öyle abrtlı olmasda gözenk ve siyah nokta sorunum var :)) çok uzun yazdım dimi :)) bilmem anlatabldm mi ama :))

Çilek yağı kullan canım sen.
Çilek yağı gözenekleri sıkılaştırır.
Sende fısfıslı bir şişe edin.
Yarısına kadar gülsuyu koy, 2 kapak gliserin ve 1 kapak çilek yağı.
Merak etme sivilce asla yapmaz, aksine sivilce oluşumunu önler.
1 hafta kullan sonra memnun kalmazsan başka şeyler denersin.
Ama bunu kullanırken nemlendirici kullanma canım sakın.

Çilek yağı kullan canım sen.
Çilek yağı gözenekleri sıkılaştırır.
Sende fısfıslı bir şişe edin.
Yarısına kadar gülsuyu koy, 2 kapak gliserin ve 1 kapak çilek yağı.
Merak etme sivilce asla yapmaz, aksine sivilce oluşumunu önler.
1 hafta kullan sonra memnun kalmazsan başka şeyler denersin.
Ama bunu kullanırken nemlendirici kullanma canım sakın.

nemlendrci kullanmym mı ama bu nasıl olur :)) yüzmü gece yatmadan değl de daha erkn yıkayp nemlndrcimii sürsem gce yatarken de fısfıslyp yatsam olmaz mı :) ben nemlndrcmi sürmeden mümkn değl rht edemyrm tatlm bişeyler eksk gbi gelyo sürkli :)) takıntı gibi biraz ama :)

nemlendrci kullanmym mı ama bu nasıl olur :)) yüzmü gece yatmadan değl de daha erkn yıkayp nemlndrcimii sürsem gce yatarken de fısfıslyp yatsam olmaz mı :) ben nemlndrcmi sürmeden mümkn değl rht edemyrm tatlm bişeyler eksk gbi gelyo sürkli :)) takıntı gibi biraz ama :)

Gliserin cildini fazlasıyla nemlendiricek.
1 gün bunu kullan aradaki farklı görüceksin.
Yarın gece cildini temizle, yüzüne fısfısla.
Farklı uyandığında gör. :34:

bende hazırladım gece yatmadan önce sürcem çenemde kırmızı bi sivilce çıktı :18: bakalım etksi olcak mı aslında bi yandan da korkuyorm yzümü daha çok bozmasın diye ama :))

bende hazırladım gece yatmadan önce sürcem çenemde kırmızı bi sivilce çıktı :18: bakalım etksi olcak mı aslında bi yandan da korkuyorm yzümü daha çok bozmasın diye ama :))

aynen bende korkuorum
böğürtlen yağıyla kayısı yağı aldım acaba bunların ikisiyle beraber
gülsuyu ve gliserin kullansam olur mu fikrin var mı acaba konu sahibi arkadaş mecburi yok :5:

Back
X