- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 32
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
O yuzden bu ay umutluyum hamile olabilirim diye.bu ay sol 5 sag3 yumurtam olustu .hepsi saglikliydi.zamaninda catladilarsa insallah hamileyimdirNe kadar sürede peki? Diyet vs ile mi? Yaptıysanız nasıl bir diyet yaptınız
Suan ayni o evredeyim bi elmayla bile butun gün durabilirim sirf ilac için yiyorum. Gebelik olustu mu pekiDiyet yapmadim .sekerim cok yuksek cikti.doktor bi sabah bi aksam iceceksin dedi.bu kadar. Bi syre mide bulantisi yapacak dayan dedi.dayandim.iki ayda verdim 6 kiloyu.canim seker tatli kola istemiyor.hatta normal yemek bile istemiyorum.sirf ilaci icmek zorundayim diye bi tabagi zorla yiyorum.yumurta buyutucu etkisi varmis gliforun.kilo verdikce yumurtalari saglikli buyuterek hamilenkalmayi kolaylastiriyomus
Ayyy insallahO yuzden bu ay umutluyum hamile olabilirim diye.bu ay sol 5 sag3 yumurtam olustu .hepsi saglikliydi.zamaninda catladilarsa insallah hamileyimdir
Ne kadar güzel, gebelik glifor sonrasi olustu sanırım. Onun icin arti birsey yaptiniz mi? Kilo verince falan mi nasip olduBen glifor + levotiron ile geçen sene hiç diyet yapmadan 15 kilo kadar verdim. Ocak gibi başlamıştım haziranda gitmişti. Hatta doktorum da böyle zayıflamış bence herkes glifor kullanmalı bi zararı da yok der durur :)
Bu ay belirti gosteriyorum yarin adet gunum bekliyorumSuan ayni o evredeyim bi elmayla bile butun gün durabilirim sirf ilac için yiyorum. Gebelik olustu mu peki
İnsallah yarin bi test yapicam adet gunum umarim erken degildirAyyy insallahbende adet olmayi bekliyorum femara catlatma ignesi icin. İlk defa kullanacagim, insallah hayirli haberi verirsiniz mutlaka yazin bana dualarim sizinle
Yok tüp bebekle oldu zaten ilaçları da tüp bebek doktorum vermişti canım.Ne kadar güzel, gebelik glifor sonrasi olustu sanırım. Onun icin arti birsey yaptiniz mi? Kilo verince falan mi nasip oldu
Rabbim hayirlisini bilir insallah vermistir, vardir mutlaka yaz banaBu ay belirti gosteriyorum yarin adet gunum bekliyorum
Saglikla kucağıniza almayi nasip etsin rabbim, duana talibim canimYok tüp bebekle oldu zaten ilaçları da tüp bebek doktorum vermişti canım.
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin çok sağol kuzumSaglikla kucağıniza almayi nasip etsin rabbim, duana talibim canim
İnsallah hayirlisi ile guzel haberi alirsinizBende 4 aydır glifor kullanıyorum bebek için ama halen hamile kalmadım.
77 den 70.50 düştüm şeker isteğim çok fazlaydı gece uyanıp çikolata yemek isterdim şükür Şimdi zorla tatlı yiyorum esktra birşey yapmadım.
Amin inşallah Allah razı olsunİnsallah hayirlisi ile guzel haberi alirsiniz
Hayırlı olsun inşallah siz neler kullandınız pekiAmin inşallah Allah isteyen herkese versin çok sağol kuzum
Hamilelik için mi ilaç olarak mı? anlamadım canım?Hayırlı olsun inşallah siz neler kullandınız peki
canım insülin direncin var mıydı kaçlardaydı glifor kaç mglık kullandın ? benim insülin direncim 4 ten 3 e düşürdüm zar zor ilaçsız levotiron da içiyorum en düşük dozunuBen glifor + levotiron ile geçen sene hiç diyet yapmadan 15 kilo kadar verdim. Ocak gibi başlamıştım haziranda gitmişti. Hatta doktorum da böyle zayıflamış bence herkes glifor kullanmalı bi zararı da yok der durur :)
Benim 2.4tü homa. Pcos var diye verdi zaten 1000mg kullandım ben. Tshta 3.50ydi 50mg levotiron kullandım 1.80-2.00 arası olducanım insülin direncin var mıydı kaçlardaydı glifor kaç mglık kullandın ? benim insülin direncim 4 ten 3 e düşürdüm zar zor ilaçsız levotiron da içiyorum en düşük dozunu
anladım canım sağol ben de kullanmaya başlayacağım bu ay kilo problemim yok ama inşallah kısa sürede fayda sağlarBenim 2.4tü homa. Pcos var diye verdi zaten 1000mg kullandım ben. Tshta 3.50ydi 50mg levotiron kullandım 1.80-2.00 arası oldu
Sağlıyo tabi tatlı isteğim hiç yoktu benim mesela. Tek yan etkisi ilk haftalar mide bulantısı o geçiyo sürekli ishal oluyo sonra.anladım canım sağol ben de kullanmaya başlayacağım bu ay kilo problemim yok ama inşallah kısa sürede fayda sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?