- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Anladim zayiflama yada degerlerin düzelmesi olmadi yaniMerhaba ben kullandım bir ay sonuç alamadım zaten bünyem hiç kaldırmadı sürekli bir kusma halsizlik vardı pco için veriliyor ama ben kullanmadım tam anlamıyla hep yarım bıraktı etkilerinden dolayı ama veren arkadaşlar muhakaka vardır canım
İnsülin direnci tiroid şeker için verdi doktor, diyet yapıyorum ama evde cikamiyorum cok halsiz bırakıyor spor yapamıyorumDiyet ve yürüyüş yada sporla beraber yaparsan faydasini görürsün...ilk haftalar istah kesip mide bulantisi yapıyor..sonra alışıyor vucut. O yuzden desteklemek lazim pko icin basladim
Nasil bir diyet uyguladiniz pekiBen 15 kilo verdim diyet spor yürüyüş...
Tek başına hic bisi etki etmez kilo vermeye..6 ay gibi bir sürede..
Şekerli ve paketli gidalar tüketmedim..makarna pilav mecbur olmadikca yemedim.bulgur tercihimdi..ekmek gunde 3 dilim geçmedi bazen hic yemedim baska karbonhidratlarla dengeledim.sabah yürüyüşü cok iyi geliyor.
Kaç aydır kullanıyorsunuz gebelik henuz olusmadi? 7 kiloyu ne kadar zamanda verdinizKepek ekmeği tatlıyı kestim arada çok nadir yedim spor hapida kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm pkoyum hamilelik için uğraşıyordum bende doktorun tavsiyesiyle
Anladim cok teşekkür ederimŞekerli ve paketli gidalar tüketmedim..makarna pilav mecbur olmadikca yemedim.bulgur tercihimdi..ekmek gunde 3 dilim geçmedi bazen hic yemedim baska karbonhidratlarla dengeledim.sabah yürüyüşü cok iyi geliyor.
Gebelik oluştu cnm 1 yaşına girKaç aydır kullanıyorsunuz gebelik henuz olusmadi? 7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz
Cnm valla geçen sene kullandım 5 yada 6 ay olması lazım bebek oldu cnm şükür tabi sadece bu ilaçla değil hsg çektirdim in ofolic kullandım öyle oldu ama zayıflamamda etkili oldu tabi adetlerim düzeldi 28 günde bir olmaya başlamıştım hepKaç aydır kullanıyorsunuz gebelik henuz olusmadi? 7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz
Allah uzun ömür versin insallah ne guzelGebelik oluştu cnm 1 yaşına gir
Cnm valla geçen sene kullandım 5 yada 6 ay olması lazım bebek oldu cnm şükür tabi sadece bu ilaçla değil hsg çektirdim in ofolic kullandım öyle oldu ama zayıflamamda etkili oldu tabi adetlerim düzeldi 28 günde bir olmaya başlamıştım hep
Amin cnm inşallah olucaktir yeterki inancını yitirme ve tedavine devam et sonunda kazanan sen olacaksın inan sadeceAllah uzun ömür versin insallah ne guzelbende rahim filmi cekildi inofolic combi ve glifor verdi doktorum adeti bekliyorum femara baslayacagim insallah. Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz duaniza talibim isteyen herkese versin rabbim insallah
Ben 6 kilo verdimGlifor kullanırken zayiflayan var mi ? Ozel bir diyet yaptınız mi? Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz? Adetleriniz duzenlendi mi? Neler yaşadınız, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz?
Ne kadar sürede peki? Diyet vs ile mi? Yaptıysanız nasıl bir diyet yaptınızBen 6 kilo verdim
Diyet yapmadim .sekerim cok yuksek cikti.doktor bi sabah bi aksam iceceksin dedi.bu kadar. Bi syre mide bulantisi yapacak dayan dedi.dayandim.iki ayda verdim 6 kiloyu.canim seker tatli kola istemiyor.hatta normal yemek bile istemiyorum.sirf ilaci icmek zorundayim diye bi tabagi zorla yiyorum.yumurta buyutucu etkisi varmis gliforun.kilo verdikce yumurtalari saglikli buyuterek hamilenkalmayi kolaylastiriyomusNe kadar sürede peki? Diyet vs ile mi? Yaptıysanız nasıl bir diyet yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?