Gebeliğe Hazırlık Glifor kullanırken zayiflayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Glifor kullanırken zayiflayan var mi ? Ozel bir diyet yaptınız mi? Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz? Adetleriniz duzenlendi mi? Neler yaşadınız, tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz?

Merhaba ben kullandım bir ay sonuç alamadım zaten bünyem hiç kaldırmadı sürekli bir kusma halsizlik vardı pco için veriliyor ama ben kullanmadım tam anlamıyla hep yarım bıraktı etkilerinden dolayı ama veren arkadaşlar muhakaka vardır canım

Anladim zayiflama yada degerlerin düzelmesi olmadi yani bende 10 gun oldu basladim baya baya mide bulantisi kusma yapıyor

Diyet ve yürüyüş yada sporla beraber yaparsan faydasini görürsün...ilk haftalar istah kesip mide bulantisi yapıyor..sonra alışıyor vucut. O yuzden desteklemek lazim pko icin basladim

Diyet ve yürüyüş yada sporla beraber yaparsan faydasini görürsün...ilk haftalar istah kesip mide bulantisi yapıyor..sonra alışıyor vucut. O yuzden desteklemek lazim pko icin basladim
İnsülin direnci tiroid şeker için verdi doktor, diyet yapıyorum ama evde cikamiyorum cok halsiz bırakıyor spor yapamıyorum siz kilo verdiniz mi

Günde 1000 mg içiyorum. 2 ay oldu. Ama gram zayıflayamadm baslarda sadece ishal etmişti. İlk 1 hafta o da. Sonra alıştı vücudum hiçbir yan etkisi yok. Adetlerim düzenli ama gebelikte olmadı henüz. Diyet yapmadığım için zayıflayamıyorum belki

Kepek ekmeği tatlıyı kestim arada çok nadir yedim spor hapida kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm pkoyum hamilelik için uğraşıyordum bende doktorun tavsiyesiyle

Kepek ekmeği tatlıyı kestim arada çok nadir yedim spor hapida kullandım 60 kilodan 53 kiloya düştüm pkoyum hamilelik için uğraşıyordum bende doktorun tavsiyesiyle
Kaç aydır kullanıyorsunuz gebelik henuz olusmadi? 7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz

Kaç aydır kullanıyorsunuz gebelik henuz olusmadi? 7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz
Gebelik oluştu cnm 1 yaşına gir
Cnm valla geçen sene kullandım 5 yada 6 ay olması lazım bebek oldu cnm şükür tabi sadece bu ilaçla değil hsg çektirdim in ofolic kullandım öyle oldu ama zayıflamamda etkili oldu tabi adetlerim düzeldi 28 günde bir olmaya başlamıştım hep

Allah uzun ömür versin insallah ne guzel bende rahim filmi cekildi inofolic combi ve glifor verdi doktorum adeti bekliyorum femara baslayacagim insallah. Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz duaniza talibim isteyen herkese versin rabbim insallah

Allah uzun ömür versin insallah ne guzel bende rahim filmi cekildi inofolic combi ve glifor verdi doktorum adeti bekliyorum femara baslayacagim insallah. Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz duaniza talibim isteyen herkese versin rabbim insallah
Amin cnm inşallah olucaktir yeterki inancını yitirme ve tedavine devam et sonunda kazanan sen olacaksın inan sadece

Ne kadar sürede peki? Diyet vs ile mi? Yaptıysanız nasıl bir diyet yaptınız
Diyet yapmadim .sekerim cok yuksek cikti.doktor bi sabah bi aksam iceceksin dedi.bu kadar. Bi syre mide bulantisi yapacak dayan dedi.dayandim.iki ayda verdim 6 kiloyu.canim seker tatli kola istemiyor.hatta normal yemek bile istemiyorum.sirf ilaci icmek zorundayim diye bi tabagi zorla yiyorum.yumurta buyutucu etkisi varmis gliforun.kilo verdikce yumurtalari saglikli buyuterek hamilenkalmayi kolaylastiriyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…