• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Glifor kullanırken zayiflayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben glifor + levotiron ile geçen sene hiç diyet yapmadan 15 kilo kadar verdim. Ocak gibi başlamıştım haziranda gitmişti. Hatta doktorum da böyle zayıflamış bence herkes glifor kullanmalı bi zararı da yok der durur :)

Diyet yapmadim .sekerim cok yuksek cikti.doktor bi sabah bi aksam iceceksin dedi.bu kadar. Bi syre mide bulantisi yapacak dayan dedi.dayandim.iki ayda verdim 6 kiloyu.canim seker tatli kola istemiyor.hatta normal yemek bile istemiyorum.sirf ilaci icmek zorundayim diye bi tabagi zorla yiyorum.yumurta buyutucu etkisi varmis gliforun.kilo verdikce yumurtalari saglikli buyuterek hamilenkalmayi kolaylastiriyomus
Suan ayni o evredeyim bi elmayla bile butun gün durabilirim sirf ilac için yiyorum. Gebelik olustu mu peki

O yuzden bu ay umutluyum hamile olabilirim diye.bu ay sol 5 sag3 yumurtam olustu .hepsi saglikliydi.zamaninda catladilarsa insallah hamileyimdir
Ayyy insallah🙏 bende adet olmayi bekliyorum femara catlatma ignesi icin. İlk defa kullanacagim, insallah hayirli haberi verirsiniz mutlaka yazin bana dualarim sizinle🙏💚

Ben glifor + levotiron ile geçen sene hiç diyet yapmadan 15 kilo kadar verdim. Ocak gibi başlamıştım haziranda gitmişti. Hatta doktorum da böyle zayıflamış bence herkes glifor kullanmalı bi zararı da yok der durur :)
Ne kadar güzel, gebelik glifor sonrasi olustu sanırım. Onun icin arti birsey yaptiniz mi? Kilo verince falan mi nasip oldu🙏

Bende 4 aydır glifor kullanıyorum bebek için ama halen hamile kalmadım.
77 den 70.50 düştüm şeker isteğim çok fazlaydı gece uyanıp çikolata yemek isterdim şükür Şimdi zorla tatlı yiyorum esktra birşey yapmadım.

Bende 4 aydır glifor kullanıyorum bebek için ama halen hamile kalmadım.
77 den 70.50 düştüm şeker isteğim çok fazlaydı gece uyanıp çikolata yemek isterdim şükür Şimdi zorla tatlı yiyorum esktra birşey yapmadım.
İnsallah hayirlisi ile guzel haberi alirsiniz 🙏

canım insülin direncin var mıydı kaçlardaydı glifor kaç mglık kullandın ? benim insülin direncim 4 ten 3 e düşürdüm zar zor ilaçsız levotiron da içiyorum en düşük dozunu

canım insülin direncin var mıydı kaçlardaydı glifor kaç mglık kullandın ? benim insülin direncim 4 ten 3 e düşürdüm zar zor ilaçsız levotiron da içiyorum en düşük dozunu
Benim 2.4tü homa. Pcos var diye verdi zaten 1000mg kullandım ben. Tshta 3.50ydi 50mg levotiron kullandım 1.80-2.00 arası oldu

anladım canım sağol ben de kullanmaya başlayacağım bu ay kilo problemim yok ama inşallah kısa sürede fayda sağlar
Sağlıyo tabi tatlı isteğim hiç yoktu benim mesela. Tek yan etkisi ilk haftalar mide bulantısı o geçiyo sürekli ishal oluyo sonra.

Back
X