Glifor kullanıp adeti düzene giren varmi

Melegim elif

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.324
1.115
133
Merhaba arkadaşlar neredeyse 2 aydır glifor kullanıyorum normalde okuduğum formlarda gliforun adeti düzenlediği her ay düzenli bir şekilde adet olduklarını yazdıklarını okudum adetim gelmedi polikistik over hastasıyım bugün adetimin 35 günü adetim gelmedi hamile kalmak istiyorum bu durumu yaşayıp da adeti geciken var mı

Bende aynı soruyu sordum sizde durum nasıl

Sizde nasıl etki edeceğini bilmiyorum fakat kendi yaşadıklarımı anlatacak olursam ; 3 ayda bir, ilaç içerek adet oluyordum. Pcos var. İnsülin direncim 12ydi doktora ilk gittiğimde. 2 ay düzenli glifor kullandım hiç aksatmadan. Kesinlikle ama kesinlikle adetlerimi düzene soktu. Kullanmaya başlamadan önce bende çok okudum burada kimlere nasıl etki ettiğini. Çok umudum da yoktu açıkçası ama reglim ilk ay 7 gün, ikinci ay sadece 3 gün gecikti. Dediğim gibi ilaçla adet oluyordum. Ayrıca insülin direnci de 4e düşmüş. İyi ki kullanmaya başlamışım diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…