Glifor 850

Benim bu durumda gebelige engelmis sordum engel mi diye evet su durumda engel dedi
Hiç folik asit kullandınız mı? Bebek düşünüyorsanız mutlaka folik asit takviyesi almak lazım. İnofolic pkolular için kullanılıyor. Hem folik asit var içinde, hem de yumurta geliştiriyor. İkinci kutusunda hamile kalanlar bile var.

Doktor gebeyken bile kullanılabilecek bi ilac bu dedi bana benim de bunu 2 yada 3 yil kullanmam lazimmis dedi misal kullanırken hamile kaldın korkma dedi bu ilac gebeykende kullanılabilecek bi ilac dedi bana tabi gebelik olursa ne der onu bilmiyorum

Bide bisey daha sorucam pco 2. Gebelige filan engel olurmu misal 1 tane oldu bi donem sonra bi daha istesem sorun olurmu

Bu ay basladim folik asit kullanmaya hem gliforu kullaniyorum hemde folik asit acaba defiginiz ilac daha mi iyi bilmiyorum ki suan doktor ban hic bu ilactan baska bisey kullanma zaten 3 aya kadar hamile kalirsin o zaman gel dedi kalmassan da gel dedi kontrole

Bn internetten baktigim gibi yapinca adetim bittikten sonra sayiyodum bu ay ilk defa dogru sayicam bakalim nolucak ama benim adetim duzensizdi her ay gevikiyodu bu ay 10 gun gecti sonra oldum duzenlimi yumurtlama bilmiyorum
takip yaptirin mumkunse eger gidin garanti olsun yumurta takibi olunca biliyosun nekadar buyumus nezaman catlar filan

Prospektüsünde gebelikte ve emzirme zarar verip vermediğine dair net bilgi bulunmadığı yazıyor. Anne için çok önemli bir durum yoksa genellikle kesiyorlar ilacı...

Doktorunuz dediyse vardır bir bildiği. Ben kişinin doktoruna güvenmesinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Yine de aklınızda kalmasın diye imkanınız varsa bu inofolic combiyi bir sorun derim. Aklına gelmemiş olabilir. Pahalı da bir ilaç zaten ama benim doktorum bir tane bile unutma sakın çok düzenli kullan diyor (sabah akşam alınıyor)

Bnde sabah aksam aliyom ilk donemler yari yari al dedi sonra azar azar yukselt dedi bunyen alisana kadar kullan sonra dedi bide ben bu doktora guveniyorum cunku burada bilindik bi kadın dogumcu bakalim nolucak hayirlısi artik

Onu nasıl yapıcam ki bilmiyorum hic
him sorunlu olanlara yumurtasi buyumeyenlere adetin ikinci gunu baslayip on gun falan suren bi muayene gun asiri cagiriyo doktorlar genelde muayene edip bilgi veriyolar

Hadi insallah ya bende de ishal cok oluyo bunyem alisana kadar cekicem biraz galiba sonu guzel olsunda bu bulantilara raziyim rabbim sana da bana da isteyen herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Amin canım inşallah.

Bnde sabah aksam aliyom ilk donemler yari yari al dedi sonra azar azar yukselt dedi bunyen alisana kadar kullan sonra dedi bide ben bu doktora guveniyorum cunku burada bilindik bi kadın dogumcu bakalim nolucak hayirlısi artik
Hayır glifordan bahsetmiyorum. Onu da öyle kullanıyorum sabah akşam 1000er ama esas benim doktorun önem verdiği folik asit, sabah akşam kullanıyorum onu da.

Normalde pahalı bir ilaç bu inofolic, ayda üç kutu içiyorum. Eczaneden alırken şaşırıyorlar üç kutu birden isteyince. Doktor da o yüzden tavsiye etmemiş olabilir. On ay oldu içiyorum. Bu on ay içinde korunmaya döndük bir süre, doktor yine de bıraktırmadı bana. Aynı titizlikle devam dedi.

Kullandim 5kilo verdim adetlerim duzeldi .Ama ben yuruyuste yaptim.gunde 6000-10000 bilmiyorum ki cnm bunla mi adet onemli ama cocuk icin

Benim boyum 1.65 cm. Kilom 60 yani idealim kilom yok. Kullanıp hamile kalanları görünce mutlu oluyorum İlaçtan ümitliyim bakalım.

Ben folik asiti sadece geceleri kullaniyorum bana oyle dedi eczacı yatmadan once kullan dedi doktorumda sana yazayim dedi folik asit kullanmiyosan bnde aldm deyince nasil kullanacagima dair bisey de demedi

Benim boyum 1.65 cm. Kilom 60 yani idealim kilom yok. Kullanıp hamile kalanları görünce mutlu oluyorum İlaçtan ümitliyim bakalım.
Bnde ilk basta anlamadm neden bana seker ilaci verdi diye arastirinca ogrendim ve acikcasi umutlendim kullananlari filan okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…