çok teşekkür ederim ilginize:kedi:Küçük mucidini berecikli annesini kutlarım doğrusu. Ortaya harika bir görünüm çıkmış. Mutlaka tadıda güzeldir.
lmaz:askolsun balim begenmez olurmuyuz lmaz:
heleki benim hamarat arkadasim yaparda nasil begenilmez
cokacimcoookyine harikasin ya süper bir fikir tuttum ben bu fikri inancokacimcoook
opuyorumnanaktanmutlaka denicem ki senin kadar basarili olabilirsem eger kizimin dogum gününede yaparimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5iyiki paylasdin bizimle canim saolasinkaydirigubbakcemile5
a.s.cabuk bayatliyomu tatlisim???????a.s.
olur tabi neden olmasın hemde harika olur:lepi:he bisey daha ekliyeyim ben kakaolu misir gevregini sevmedigim icin sadece kizima yapmicagim kendimde cocuk oldugum icin balli gevrekle yapsamda olur kanimca dimi
begenmenize çok sevindim güzel yorumlarınıza çook teşekkür ederimopuyorumnanaktançok hoş fikir bence. deneyeceğim. paylaştığın için teşekkürler canım..a.s.
hadi yaaadelikafadulden yapcanmı sahidende birlikte yapalım gelde hadidelikafaduldenharıka valla gozumu burda actım sayende balım..
du denım bende bugun yaa canım cektı kendıme kurabıye adam yapam hehe:).
emegıne saglık balım..
ilginize çok teşekkürler begenmenize sevindimopuyorumnanaktanbende böyle yapacagım ogluma güzel olmuş ellerine saglık benim oglum o gülen yüzü görünce dahada sevecek eminim
çok sağolasın cnmopuyorumnanaktan begenmene sevindim:kedi:Eline sağlık çok ciciler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?