• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli topuklu spor ayakkabı(sneakers) acil yardım

shinem_88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
50
0
16
Eskişehir
kızlar istanbulda nerelerde bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.bildiğiniz mağaza varsa çok çok sevinirim.Bugün gidip bakmayı düşünüyorum ama istanbulu çok fazla bilmiyorum hangi semtlere nerelere bakmam gerekiyo?
Şimdiden teşekkürler

$images.webp bunlar gibi :)

Ay yapma, bunları bir türlü beğenemedim ben :) Deriden'lerde olabilir bu ayakkabılar, veya Hotiç'de de benzeleri vardır diye düşünüyorum ama alma sen bunları :)

skinny jeanlerle falan çok hoş duruyorlar.benim aradığım daha uygun fiyatlı,kadıköyde falan bulabilir miyim bildiğiniz ayakkabı mağazaları var mı bunlardan gördüğünüz diye sordum,aranızda alanlar kullananlar olabilir diye sordum yoksa bazı mağazalarda gördüm:)

bambi de var size yakın bambi mağazalarına netten bakın ... aslında çok tuttu bu model birçok ayakkabıcıda var artık.

ben silivri de bambiden aldım siyahını..hemde 39.90 dı..fiyatı bence oldukca uygun ve günlük kullanım için cok rahat ben hergün giyiyorum nerdeyse :)

canım bilindik tüm alışveriş sitelerinde var, online alabilirsin. ben arow dan aldım 2 tane. hem spor hem şık duruyor gerçekten.

Back
X