Gizli şekermi acaba?

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
36
MErhabalar
Sizleresorum olucak arkadaşlar.
Açlık kan şekerim 96 cıkdı
74 -118 aralıgı yazıyor ama merak ettıgım nette arastırdıgım 90 uzerı olanlarda gizli şeker cıkabılcegı denınıyor.
Boyle bır durum yasayan varmı.
Ayrıca sureklı acıkıyorum ınanılmaz sekılde
doydugumu hıssedebılmem cıdden cok zorlasıyor
boyle olmasıda korkutuyor aıle hekımı normal dedı fakat nette arastırınca bu sekılde cıkıncada 90 uzerı dıye merak etmıyor degılım.
Sizce yukleme yaptırmalımıyım
B,ilgilerini paylasıcak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

canım benimde şekerim 100 çıkmıştı ama doktor bi sorun yok demişti bana

canım benimde şekerim 100 çıkmıştı ama doktor bi sorun yok demişti bana

ozaman gercekden oyle
ama makalelerıne bakınca doktorların 90 ustu rısk tasıyor denılıyor
Acaba dedım bende
Bırde bu aclık krızlerımden kurtulamayınca hep aklıma o gelıyor
bakalım hayırlısı

bende gizli şeker var. ilk önce insülin direnci olarak başlamıştı ama, o tanı da şeker yüklemesi testiyle konmuştu. geriye doğru yazdım ama kusura bakmayın.

açlık krizleriniz yeni mi belirdi?:44: dr.unuza söylediğiniz halde normal demesi ilginç geldi ama:44: ben açlığa çok dayanıklı bir insandım, açlık krizlerim başladığında insülin direnci sorunum başlamış olmuştu, ihmal etmeyin ama evham da etmeyin. bu hastalıklar stresi, kaygıyı çok seviyor çünkü

yoo bende sürekli acıkıyorum ama son zamanlar su içince midem bulanıyo neden acaba :85:

şimdi bende baktım eğer merak ediyosanız gizli şeker var mı diye anlamak için şeker yüklemesi yaptırmak gerekiyomuş

Cevabın ıcın tesekkurler cnm
aıle hekımıne bakdırdım cok normal dedı
aclık krızlerım hep varmıydı yokdu acıkcası
su son zamanlarda basladı
bırde cıddı krız seklınde gelıyor beynıme vuruyopr agrı
ama deger normal dedı doktor
bende bu hafta zaten kadın doguma gıdıcem gıtmısken yuklemede ıstıcem bakalım ne dıcekler
hayırlısı olsun ınsallah ya yokdur ole bırsey yanıo
sanada cok gecmıs olsun

Şeker Yüklemesi yapıyorlar anlmak için benim açlık kan şekerim 99 çıktı

Şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 1. saat 219 2. saat 176 çıktı bende gizli şeker varmış..

Ayrıca pcos da var... Şimdi Endokronoloji bölümüne gdicem perşembbe günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…