Gizli şeker, düşük tansiyon regl dönemi bayılma yapar mı?

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
48
selamlar kızım 22 yaşında 5 aydır adet dönemlerinde bayılıyor önce nörolojiye gittik geçmişimizde iyi huylu epilepsi geçirmiştik dr muz baktı epilepsiden değil psikiyatre götürün denildi götürdüm bu arada gene adet dönemizmizde bayılma oldu kalp dr götürdüm götürdüm holter takıldı düşük tansiyon ve çarpıntı çıktı ilaça başladık o ay içinde gene adet döneminde bayılma yaşadık kadın doğma gittik kist v.s varmı diye yok denildi bu ağrılar cok normal denildi dahiliyeye götürdüm sınırda gizli şeker çıktı diyetisyenle birlikte tedavi şart denildi kalp dr diyetisyen ve dahiliye 2 haftadır birlikte tedaviyi götürüyorlar gizli şeker düşük tansiyon (genelde 8/5)adet dönemlerinde bayılma yaparmı şimdiden vereceğiniz cevaplar için sizlere çok teşekkür ediyorum...

Tansiyon düşüklüğü varsa adet döneminde de vücut hem kan kaybediyor hem mineral,tuz ondan olabilir.Çok geçmiş olsun bende regl zamanı elim kolum kalkmıyor nefes almakta bile zorlanıyorum kansızlık var bende de. Başka bir hastaneye gidin bence yeniden kan tahlili yapsınlar kandaki düşüklükler de sebep olabilir.

Ayni seyleri yasiyorum
Benim farkim herhangi bir anda oluyor
Gitgide ilerlemeye basladi.
En son sekerden yogunlastik ben surekli olcuyorum
Bana drlar psikolojik diyince cinlerim tepeme firliyor
Ben kac dr a gittim bilmiyorum unuttum artik
Insallah care bulurum.
Ben susuz kalmamaya dikkat ediyorum
Beyaz ekmek yemiyorum ekmek cok az
Paketli gidayi kestim
Sekeri cok azalttim
Iyiyim diyemem cunku bir anda tablo degisiyor
Bugunume sukur cevabi bulucam ama bugun ama yarin

Bence endokrinoloji de görmeli.
Hormonlar, tiroid ve böbrek üstü bezlerin çalışma durumuna bakılır.

rabbim yar ve yardıncınız olsun rabbim şifanızı lütfetsin bizde diyetisyene kadar gidiyoruz alanının en plus doktorlarına götürdüm ama banamısın demiyor adet dönemi kabusumuz oldu bizim

Bence endokrinoloji de görmeli.
Hormonlar, tiroid ve böbrek üstü bezlerin çalışma durumuna bakılır.
dahiliye doktorumuz şimdilik gerek yok dedi ve inanın bunca doktora gidiyorum bırakın beni kendilerini tatmin edicide herhangi bir bilgi paylaşılması yok.

dahiliye doktorumuz şimdilik gerek yok dedi ve inanın bunca doktora gidiyorum bırakın beni kendilerini tatmin edicide herhangi bir bilgi paylaşılması yok.
Sizi çok iyi anlıyorum, zaten doğru doktoru bulmak ve doğru teşhis en önemlisi.
Hangi şehirdesiniz?

Mutlaka endokrine gidin
Benim seker duzeyini goren acil dr u birak dahiliyeyi her endokrin cozemez demisti

Tam bayilma aninda olctunuzmu
Benim 175 te cikti 60 a da dustu
Onemli olan ayni anda olcmeniz cunku 2 dkda bile 110 120 cikiyordu
hayır yeni teşhis edildi bizimki 2 hafta oldu henüz alet v.s verilmedi bisiklet aldık eve diyet listesi verildi açlık kan şekeri bizim 102 çıktı dokror dedi 1 ay böle bi diyetle geçsin bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…