Gizli Numara

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
Eşim dostum bilir.Asla ve asla gizlenmiş numaralardan aranan telefonlara bakmam.
Bir insan durup dururken numarasını neden gizler?
Benim numaram görünmesin,ama ben senin numaranı istediğim gibi tuşlayayım.Yani ben kimi aradığımı bileyim ama sen...
yazının devamı için tıkla>>>

Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını. Üzerine eklenecek tek bir kelime bulamıyorum ki...

Saolasın laalem benim.Vefalı okurum,canım arkadaşım.Yorum yapma nezaketin için ayrıcana teşekkürler.

Yazılarını okurken çok keyif alıyorum,gizli no olayına bende oldum olası sinir olurum zaten numarasını gizleyipte arayan biri ya dalga geçiyordur,yada ona hiçbir zaman ulaşmanızı istemeyen numarasını bilmenizden rahatsız olacak biridir ee bu durumda bu kişiyle konuşmanın,muhatap olmanın anlamı var mıdır?Birde dediğin gibi numarasını bildiğin kişinin gizleyip araması gibi saçma bir durum vardır buda herhalde karşımızdakinin bize olan güvensizliğiyle ilgili olabilir yani benim aradığımı görürse telefonu açmaz gibi bir düşünce :1rolleyes: kendine ve aradığı kişiye güveni yok,ben uzun zamandır böyle bir olayla karşılaşmadım zaten numaram sayılı kişidedir bu kişilerde genelde böyle bir yola başvurmazlar.

Yazılarını okurken çok keyif alıyorum,gizli no olayına bende oldum olası sinir olurum zaten numarasını gizleyipte arayan biri ya dalga geçiyordur,yada ona hiçbir zaman ulaşmanızı istemeyen numarasını bilmenizden rahatsız olacak biridir ee bu durumda bu kişiyle konuşmanın,muhatap olmanın anlamı var mıdır?Birde dediğin gibi numarasını bildiğin kişinin gizleyip araması gibi saçma bir durum vardır buda herhalde karşımızdakinin bize olan güvensizliğiyle ilgili olabilir yani benim aradığımı görürse telefonu açmaz gibi bir düşünce :1rolleyes: kendine ve aradığı kişiye güveni yok,ben uzun zamandır böyle bir olayla karşılaşmadım zaten numaram sayılı kişidedir bu kişilerde genelde böyle bir yola başvurmazlar.

dimi ama mesurecim, tuliana gene keyifli bi yazıydı:kahve:

Mesurem ne kadar güzel yorumlamışsın.Çok haklısın.
Acem kızım,senin yorumuna da sonsuz teşekkürler.

bende sıkılmadan okuyorum yazılarını çok içten çok güsel hepsinede katılıyorum farklı duygular hissettiriyosun insana

Tulişim eline sağlık numarasını gizleyen birinin benimle işi olamaz.
Ama arada çıkmıyor değil mesureminde dediği gibi güvensizlikle alakalı olabilir Şeniz

Pirincin içindeki siyah taşlardan değil,asıl beyaz taşlardan korkun.Yerken dişinizi kıracak kadar gerçekmiş gibi dururlar."

Nekadar dogru bir söz.Ayrica sakizini cignemene cok sevindim arkadasim..

ÇOk beğendim,teşekkürler.

üzülerek söylüyorum ki, teknolojiyi bukadar biliçsizce kullanan bir millet daha yoktur üstümüze... çocukluğumdan hatırlıyorum, otomatik telefonlar henüz ilçelere yayılmamıştı ve yeşil bir telefon,sağ alt köşede siyah bir tuşa basarak postaneyi arar ,falanca numarayı bağlarmısınız derdik ptt memuruna ve o şartta konuşulurdu telefonla... ve birgün otomatik telefon şebekesi geldi çocukluğumu geçirdiğim ilçeye ve insanlar sanki içlerinde ki o manasız olguları telefondan çıkarırcasına, rastgele numara çevirip birbirini işletmeye başlamışlardı, nasılsa kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyordu...ardından bunada alışıldı zamanla ve denge kısmen sağlandı derken cep telefonları girdi devreye... aman Allahım bu ne görgüsüzlüktür yada israftır, cebinde ekmek parası bulunmayan insanlar, son model telefonlarla iştirak ettiler bu teknolojiye.. çoluk-çocuk ana- bana bir ailede 5 telefon... bi anektot aktarayım size;
Fransada iki iş adamı yolda arabaları arıza yaptığı için, geçen arabalardan cep telefonu istemeye başlamışlar ve o dönem henüz avrupada dahi çok nadir bulunuyor cep telefonu, ve cevirdikleri araçlardan hiç birinde cep telefonu bulamamışlar.. ardından bir türk ailesi durmuş aracın yanına ve cep telefonu bulunur mu, yolda kaldık bir yeri aramamız lazım deyince, bizim gurbetçi ailemiz anında 3 telefon birden uzatmış adamlara... çok düşündürücüdür bu. ha konuya mukabele etmek istediğim ayrıntı bun da saklı.maalesef alımdada-kullanımdada cılkını çıkarmakta üstümüze yok. gizli numara hususu da bunların meyveleri.

tulianam yine döktürmüşün ben de byük bi keyifle okuyorum yazılarını canım arkadaşım kalemine sağlık

canım sanırım hepimiz senin gibi düşünüyoruz.gizli numaradan birini arayanları özellikle de çağrı bırakanları hiç anlamıyorum.memlekette çatlak çok:))

Cok guzel paylasmissiniz..
Acmamak ne kelime direkt no'ya basiyorum...O ariyor ben basiyorum...Gizli numaralarla benim de hic isim olmaz.

Benimde kendi sözüm vardı.. Gençken, gönül kapılarımı aralamışken dostlarıma... O beyaz taşları göremedim ... Yakın gözlüklerimi kullanmaya başlayınca gördüm...Gençken göremediğim o koca pirinç taşlarını ayıkladım gitti.Tavsiye ederim
Sağol canım.. Dost seçmek zordur,ayıkla pirincin taşını gitsin
Kalemine yüreğine sağlık olsun

Gizli kelimesi her zaman için ürkütücü gelmiştir bana .Tulişcim her zamanki gibi yine güncel ve yine harika .

Döktürmüşsün yine...
Çok isterdim bende hisettiklerimi senin kadar güzel ifade edebilmeyi..

tulicim çok güzel anlatmışsın.Bende bi gizli numara mağduru olarakdan ve emniyet müdürünün kesinlikle bana özel numaralara bakma yasağı verdiğinden artık ne bakıyorum nede bakarım.Ama eşimiz doıstumuzda bazen arayabiliyor ben üstelik birde açıp kontor yerim kapatırım

X