Gizli narsist eş ve çekişmeli dava süreci

Ne yapmayı düşünüyorsun ? Boşanma aşamasında mısın
Evet sebepsız evi terkettı
Terkettıgı gün anlasmalı boşanma actı. Kabul ettim imzaladım.
3 gün sonra 1 ay uzaklastırma aldı.
( ıkımızde kamuda çalışıyoruz ben eş durumundan tayın istedım 4 yıl sonra onun yanına görevlendırmem gerceklestı. Göreve baslama yazım geldıkten 2 gun sonra evi terkettı?)
Uzaklastırma dan sonra görevlendırmemım iptalını istemiş il müdüründen. İl müdürü de 3 ay erteledi benım görevlendırmemı.
Tam 1 ay sonra yenıden uzaklastırma uzatma ıcın basvuruyor. Bu sefer 6 ay vermiş hakim.

Evi terkettıgınde herhangı bi tartışma kavga vs olmadı. Gittikten sonrakı ılk 3 gün aramadım sormadım. Nasıl 7 ay aldı anlamıs degilim.
Akabınde görevlendırmemın ıptalı için yeniden dilekce yazmıs. İl müdürü de tamamen ıptal etmiş.
Aşırı sinirlendım haksız yere uzaklsstrma almasına.4 yıldır 6 kere calıstıgım kuruma dava acmıstım o ilçeye eş durumundan gidebilmek için. Eşimle aramda tam 7 saatlık yol vardı 3.5 yılımız yollarda geçmişti.

Anlasmalıyı durusmadan 1 gün önce cekişmeliye döndürdüm.
O da çekişmeli devada cvp olarak 4 yıl maddi manevi yıprandıgını her hafta sonu 7 saatlık yoşa benzın parası odedıgını. Magdur oldugunu vırt zırt yazmıs

Sonrasında farkettım kı son 5 ayda sadece benim ona ek olarak cıkarttıgım kredı kartımdan sadece ama sadece benzin istasyonlarından kartımı gecmıs ve 129 bın sadece akaryakıt cektıgını gördüm. Bir günde 4-5 kere gitmiş. 600 tl 800 tl 500 tl hep bu sekılde harcamalar yapmıs..

Iyı kı cekısmeliye cevirmişim.

Bu arada arabası tüplü. Nakıte cevirmiş butun bu tutarları. Harıcınde yeme içme hatta sigara parasını bıle bnm kartımdan cekmıs. Arabasına parcalar almıs taksıtlendırmıs. Arabasının sigortasını bıle benım kartımdan ödemiş.

Para bu narsistlerin can damarı zaten . Eşinin gittiğine o kadae üzülmezler

Bu kadar borcu nasıl ödeyeceksin peki

Merhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.

Boşanmak istemiyor mu

Ne kadar sürecek kurtulmam bilmiyorum.. kafamda tek bu düşünce. Çocukları kullanacak. Buraya yazmak istedim. tek ben miyim değilsem kurtuluş var mı diye... Bir umut arayışım.

Bu olanlarda polise gittiniz şikayetçi oldunuz inşallah.

Keşke fotoğraflarla delil filan alsaydın polise gittiniz mi şikayetçi oldunuz mu
Yazışmalar varsa muhakkak ekran görüntüsü alın

Maalesef istemiyor. Döneceksin diyor köpek gibi yalvaracaksin. Köle gibi hizmetci gibi davranacağım. Zaten bu senin kararain degil babanın kararı senin hukmun yok diyor ...
Aa manyağa bak, babam karar verdiyse git babamla konuş, yiyorsa onun karşısına çık diyeceksin. Boşanırken sizin fikrinizi yok sayıp geri döndürecekken sizin ayağınıza güveniyor, işine geldiği gibi yaşıyor hayatı oh ne güzel.

Ne kadar sürecek kurtulmam bilmiyorum.. kafamda tek bu düşünce. Çocukları kullanacak. Buraya yazmak istedim. tek ben miyim değilsem kurtuluş var mı diye... Bir umut arayışım.
Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da inanıyordu şaka gibi

Ben de aynı durumdayım. 2 oğlum var. Sana vermicem diyor. Ben de boşanma davası açmak istiyorum. Kafasında kuruyor sürekli. Manipüle etmeye çalışıyor. Benimde annemi kafasına takmış durumda. Sürekli ona hakaretler ediyor evde. Çocuklara kotuluyor. Ve benimde sinirlerim tutmuyor. Evde hiç bişey yapmak istemiyorum. Muhtemelen bunların hepsini lehime kullanacak. Çünkü çok pislik birisi.

Keşke fotoğraflarla delil filan alsaydın polise gittiniz mi şikayetçi oldunuz mu
Yazışmalar varsa muhakkak ekran görüntüsü alın
Aldim tabi hem uzaklaştırma hem korumam var. Durmadi. Ceza da almayınca hala ben birsey yapmadım diyor. Umarım geç te olsa cezası neyse uygulanır.

Elinden geldiğince her konuşmanı telefon numarası gözükecek şekilde kaydet ses kaydı görüntü ne gerekiyorsa farkettirmwdwn topla. Ben çok zorlanıyorum çok şükür herkes arkamda ama Kimse çekmesin. Anneden ayrılır mı çocuk.

Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da u

Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da inanıyordu şaka gibi
Kisilik bozukluğu var. Cocukalrla bagi eminim kopacak kendinden başkasını düşünmez. Ama olan cocuklara oluyor. İyi ki çocuk olmadan karar vermişsiniz.

Manyakmis gercekten nasıl bunca zaman yaşadım inanamıyorum kendime. Kimse boylelerine denk gelemesin. Gelen varsa bir an önce terk etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…