- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
Evet sebepsız evi terkettıNe yapmayı düşünüyorsun ? Boşanma aşamasında mısın
Bu arada arabası tüplü. Nakıte cevirmiş butun bu tutarları. Harıcınde yeme içme hatta sigara parasını bıle bnm kartımdan cekmıs. Arabasına parcalar almıs taksıtlendırmıs. Arabasının sigortasını bıle benım kartımdan ödemiş.Evet sebepsız evi terkettı
Terkettıgı gün anlasmalı boşanma actı. Kabul ettim imzaladım.
3 gün sonra 1 ay uzaklastırma aldı.
( ıkımızde kamuda çalışıyoruz ben eş durumundan tayın istedım 4 yıl sonra onun yanına görevlendırmem gerceklestı. Göreve baslama yazım geldıkten 2 gun sonra evi terkettı?)
Uzaklastırma dan sonra görevlendırmemım iptalını istemiş il müdüründen. İl müdürü de 3 ay erteledi benım görevlendırmemı.
Tam 1 ay sonra yenıden uzaklastırma uzatma ıcın basvuruyor. Bu sefer 6 ay vermiş hakim.
Evi terkettıgınde herhangı bi tartışma kavga vs olmadı. Gittikten sonrakı ılk 3 gün aramadım sormadım. Nasıl 7 ay aldı anlamıs degilim.
Akabınde görevlendırmemın ıptalı için yeniden dilekce yazmıs. İl müdürü de tamamen ıptal etmiş.
Aşırı sinirlendım haksız yere uzaklsstrma almasına.4 yıldır 6 kere calıstıgım kuruma dava acmıstım o ilçeye eş durumundan gidebilmek için. Eşimle aramda tam 7 saatlık yol vardı 3.5 yılımız yollarda geçmişti.
Anlasmalıyı durusmadan 1 gün önce cekişmeliye döndürdüm.
O da çekişmeli devada cvp olarak 4 yıl maddi manevi yıprandıgını her hafta sonu 7 saatlık yoşa benzın parası odedıgını. Magdur oldugunu vırt zırt yazmıs
Sonrasında farkettım kı son 5 ayda sadece benim ona ek olarak cıkarttıgım kredı kartımdan sadece ama sadece benzin istasyonlarından kartımı gecmıs ve 129 bın sadece akaryakıt cektıgını gördüm. Bir günde 4-5 kere gitmiş. 600 tl 800 tl 500 tl hep bu sekılde harcamalar yapmıs..
Iyı kı cekısmeliye cevirmişim.
Para bu narsistlerin can damarı zaten . Eşinin gittiğine o kadae üzülmezlerEvet sebepsız evi terkettı
Terkettıgı gün anlasmalı boşanma actı. Kabul ettim imzaladım.
3 gün sonra 1 ay uzaklastırma aldı.
( ıkımızde kamuda çalışıyoruz ben eş durumundan tayın istedım 4 yıl sonra onun yanına görevlendırmem gerceklestı. Göreve baslama yazım geldıkten 2 gun sonra evi terkettı?)
Uzaklastırma dan sonra görevlendırmemım iptalını istemiş il müdüründen. İl müdürü de 3 ay erteledi benım görevlendırmemı.
Tam 1 ay sonra yenıden uzaklastırma uzatma ıcın basvuruyor. Bu sefer 6 ay vermiş hakim.
Evi terkettıgınde herhangı bi tartışma kavga vs olmadı. Gittikten sonrakı ılk 3 gün aramadım sormadım. Nasıl 7 ay aldı anlamıs degilim.
Akabınde görevlendırmemın ıptalı için yeniden dilekce yazmıs. İl müdürü de tamamen ıptal etmiş.
Aşırı sinirlendım haksız yere uzaklsstrma almasına.4 yıldır 6 kere calıstıgım kuruma dava acmıstım o ilçeye eş durumundan gidebilmek için. Eşimle aramda tam 7 saatlık yol vardı 3.5 yılımız yollarda geçmişti.
Anlasmalıyı durusmadan 1 gün önce cekişmeliye döndürdüm.
O da çekişmeli devada cvp olarak 4 yıl maddi manevi yıprandıgını her hafta sonu 7 saatlık yoşa benzın parası odedıgını. Magdur oldugunu vırt zırt yazmıs
Sonrasında farkettım kı son 5 ayda sadece benim ona ek olarak cıkarttıgım kredı kartımdan sadece ama sadece benzin istasyonlarından kartımı gecmıs ve 129 bın sadece akaryakıt cektıgını gördüm. Bir günde 4-5 kere gitmiş. 600 tl 800 tl 500 tl hep bu sekılde harcamalar yapmıs..
Iyı kı cekısmeliye cevirmişim.
Bu kadar borcu nasıl ödeyeceksin pekiBu arada arabası tüplü. Nakıte cevirmiş butun bu tutarları. Harıcınde yeme içme hatta sigara parasını bıle bnm kartımdan cekmıs. Arabasına parcalar almıs taksıtlendırmıs. Arabasının sigortasını bıle benım kartımdan ödemiş.
Merhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.Merhabalar, daha önce de konu açmıştım eşimle sorunlarımızı çözemedik. Her şeyi kabul eden eş geleceğim zaman farklı kişiliğe büründü. Ailesi ile ilgili olayları tekrardan yazmayacğaım kısacası çok düşkünler kendi ailesi olduğunun farkında değildi. Kişilik olarak problemli biriydi. Eşim Dışarda efendi yardımsever çok sevilen biriydi. Ama evde sürekli eleştiren, hep pohpohlanma bekleyen övgü bekleyen bi insandı. Her yaptığı şeyin karşılığını beklerdi. Bi teşekkür etme bir sene onu anlatırdı. Beni psikolojik şiddeti ile sindirmiş, ezmiş, öz güvenimi bitirmişti. Haklıyken bile kendimi ifade edemez suçu kabul ederdim. Cinsel birlikteliği bile ilk benden bekler ben yanaşmazsam yanaşmaz sonra da beni suçlardı. Ve yatak odasına kadar evdeki her şeyi annesine anlatırdı. Şu an boşanma aşamasındayız dilekçe de bir sürü yalan şeyler yazmış hiçbir yere göndermiyormuşum kıskanıyormuşum. Kadınlık yapmıyormuşum. Evden sürekli kovardı. Evden altınları alıp kaçtı gibi şeyler yazmış. Kafam o kadar karışık ki. Son boşanalım dediği ay bile mesajlara bakıyorım ondan önceki aya bakıyorum evlilik yıldönümünü kutladık ettik. Kısacası Narsistler böyle gelgitli mi oluyor? Sizler süreci nasıl atlattınız ben neden kendimi sürekli suçluyorum? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşanmak istemiyor muMerhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.
Maalesef istemiyor. Döneceksin diyor köpek gibi yalvaracaksin. Köle gibi hizmetci gibi davranacağım. Zaten bu senin kararain degil babanın kararı senin hukmun yok diyor ...Boşanmak istemiyor mu
Bu narsistten öte bir ruh hastası benceMaalesef istemiyor. Döneceksin diyor köpek gibi yalvaracaksin. Köle gibi hizmetci gibi davranacağım. Zaten bu senin kararain degil babanın kararı senin hukmun yok diyor ...
Bu olanlarda polise gittiniz şikayetçi oldunuz inşallah.Merhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.
Yine manipüle ediyor seni farkında mısın git blöf yapıyorMaalesef istemiyor. Döneceksin diyor köpek gibi yalvaracaksin. Köle gibi hizmetci gibi davranacağım. Zaten bu senin kararain degil babanın kararı senin hukmun yok diyor ...
Keşke fotoğraflarla delil filan alsaydın polise gittiniz mi şikayetçi oldunuz muMerhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.
Aa manyağa bak, babam karar verdiyse git babamla konuş, yiyorsa onun karşısına çık diyeceksin. Boşanırken sizin fikrinizi yok sayıp geri döndürecekken sizin ayağınıza güveniyor, işine geldiği gibi yaşıyor hayatı oh ne güzel.Maalesef istemiyor. Döneceksin diyor köpek gibi yalvaracaksin. Köle gibi hizmetci gibi davranacağım. Zaten bu senin kararain degil babanın kararı senin hukmun yok diyor ...
Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da inanıyordu şaka gibiNe kadar sürecek kurtulmam bilmiyorum.. kafamda tek bu düşünce. Çocukları kullanacak. Buraya yazmak istedim. tek ben miyim değilsem kurtuluş var mı diye... Bir umut arayışım.
Ben de aynı durumdayım. 2 oğlum var. Sana vermicem diyor. Ben de boşanma davası açmak istiyorum. Kafasında kuruyor sürekli. Manipüle etmeye çalışıyor. Benimde annemi kafasına takmış durumda. Sürekli ona hakaretler ediyor evde. Çocuklara kotuluyor. Ve benimde sinirlerim tutmuyor. Evde hiç bişey yapmak istemiyorum. Muhtemelen bunların hepsini lehime kullanacak. Çünkü çok pislik birisi.Merhaba bende narsist ve kisilik.bozuklugu biriyle bosanma surecindeyim. 2 oğlum var. Çok gelgit kesinlikle. Çok zor zamanlar yaşıyorum. Arabamın aynasını kırdı bu süreçte. Arabanın içindeyken arabama çarptı küfürler hakaretler tehditler. Aileme aynı şekilde. Şuan çocukları kullaniyor. Evliligimiz boyunca beş dk gün içinde girmeyen adam bu. Çok yorgun hissediyorum. Bende.
Aldim tabi hem uzaklaştırma hem korumam var. Durmadi. Ceza da almayınca hala ben birsey yapmadım diyor. Umarım geç te olsa cezası neyse uygulanır.Keşke fotoğraflarla delil filan alsaydın polise gittiniz mi şikayetçi oldunuz mu
Yazışmalar varsa muhakkak ekran görüntüsü alın
Elinden geldiğince her konuşmanı telefon numarası gözükecek şekilde kaydet ses kaydı görüntü ne gerekiyorsa farkettirmwdwn topla. Ben çok zorlanıyorum çok şükür herkes arkamda ama Kimse çekmesin. Anneden ayrılır mı çocuk.Ben de aynı durumdayım. 2 oğlum var. Sana vermicem diyor. Ben de boşanma davası açmak istiyorum. Kafasında kuruyor sürekli. Manipüle etmeye çalışıyor. Benimde annemi kafasına takmış durumda. Sürekli ona hakaretler ediyor evde. Çocuklara kotuluyor. Ve benimde sinirlerim tutmuyor. Evde hiç bişey yapmak istemiyorum. Muhtemelen bunların hepsini lehime kullanacak. Çünkü çok pislik birisi.
Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da u
Kisilik bozukluğu var. Cocukalrla bagi eminim kopacak kendinden başkasını düşünmez. Ama olan cocuklara oluyor. İyi ki çocuk olmadan karar vermişsiniz.Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorunda kalacaksın iyi ki çocuğum yok . Böyle manyaklara laf anlatılmıyor . Adam kafasında kuruyor kurduğuna da inanıyordu şaka gibi
Manyakmis gercekten nasıl bunca zaman yaşadım inanamıyorum kendime. Kimse boylelerine denk gelemesin. Gelen varsa bir an önce terk etsin.Aa manyağa bak, babam karar verdiyse git babamla konuş, yiyorsa onun karşısına çık diyeceksin. Boşanırken sizin fikrinizi yok sayıp geri döndürecekken sizin ayağınıza güveniyor, işine geldiği gibi yaşıyor hayatı oh ne güzel.
Tabi kiii. Engellememistim cocuklar için. Psikolojik şiddeti devam ediyordu. İki gündür engelli. Dünya varmış.Bu olanlarda polise gittiniz şikayetçi oldunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?