Almadı ama araştıra araştıra öyle düşünüyorum çünkü normal değil yaptıkları.Narsist teşhisi aldı mı? Belki stabil bir davranış biçimi yoktur?
Çocuğum yok allahtan. Güvenip yapamadım ki. Engelledim onu . Avukatta yasakladı zaten konuşmamı. Dediğiniz gibi hiçbir şeyi kabul etmiyor dondurulmuş fikirleri var resmen. Kendini asla aklayamıyorsun. Anlıyor hibi yapıp başka bir kavgada o olayı da önüne sürüyor. Anlaşmalı olarak o açtı ilk ben yanaşmadım sonra iftiralar ile çekişmeli açmışBen önce çekişmeli açtım sonra arada çocuk var diye aptal gibi anlaşmaliya çevirdim boşandım ve hakaretler tehditler iftiralar başladı şuan karara itiraz edip tekrar çekişmeliye cevirecegim davayı yıllarca sürsün umrumda değil ben ve oğlum bedel ödüyoruz o da ödesin
Kendinizi suçlu hissetmeniz normal çünkü sürekli manipüle edildiniz size tavsiyem avukatınız dişli biri olsun siz de bu süreçte karşı tarafla iletişime geçmeyin ve asla anlaşmalı boşanıp kurtulayım demeyin bedelini ödesin bir narsistte denge tutarlılık empati merhamet aramayın siz kendinizi suçlarken o size ana avrat kufrediyordur sizi sucluyordur ve bu ömür boyu devam edecek çocuk varsa da onun dışında konuşmayın çocuğunda beynini yıkama pesindeler insan değiller gerçekten narsistse çok sağlam durmanız lazım psikolojik olarak sizle oynamasına izin vermeyin
İlişki de hep kendimi suçladım gitmek isteyince de izin vermemişti . Fark eder mi sonuçta bitti bu adamla yaşlılığı düşünemiyordum zaten sürekli muttsuzdum üstelik birde gurbetteydimAma siz kabul etmişsiniz herşeyi çekip gitmemiş duzelirmi diye denemissiniz...narsist mi bilemem onu doktor bilir ....sadece bencil ve kendini seviyor kendi istediği gibi biri kendine yaşıyor .....yani bunu diyebilirim.....sonuçta da sizinle işi bitmiş şimdi kendi yolunda devam edecek ....keşke siz ondan önce onu terk etseydiniz ....buradan bakınca siz kendinize değer vermemiş acıyı sevmiş gibi görünüyorsunuz.İnsanlarin çoğu eziyet eder bunu kabul edenlere ama ....bunu bilerek yol alirsaniz daha iyi olur sizin için ....bitmesi iyi olmuş en azından artık en çok kendinize fedakar olursunuz.
Değil zaten, aileci ataerkil bir dağ ayısı. Bunları nasıl böyle gözlerinde büyütüyorlar onu anlamıyorum, babası ve malları olmasa aç kalacak yolunu kaybedecek adam narsist mi olur?E hani doktor narsist demeden siz narsist diyemezsiniz linccileri?
Bittiği iyi olmus gitmek isteyince bir daha kararı kimseye bırakmayın bundan sonra hayatınızın kararlarını siz alın bundan sonrası daha önemliİlişki de hep kendimi suçladım gitmek isteyince de izin vermemişti . Fark eder mi sonuçta bitti bu adamla yaşlılığı düşünemiyordum zaten sürekli muttsuzdum üstelik birde gurbetteydim
Haklısın aslında bir hicler.konu sahibi aynı beni anlatmış.ama Google da araştırdığımda ve uzmanları dinlediğimde benim eşim de narsist diyebiliyorum.ben psikoterapi alıyorum.psikologum da narsist olduğunu söyledi.benim dağ ayısı öyle bir babaci ki.onun yüzünden ailesiyle konuşmuyorum.anam babam lafından nefret ettimDeğil zaten, aileci ataerkil bir dağ ayısı. Bunları nasıl böyle gözlerinde büyütüyorlar onu anlamıyorum, babası ve malları olmasa aç kalacak yolunu kaybedecek adam narsist mi olur?
Eşiniz bunları biliyor mu? Genelde görüldüklerini anlayınca huysuzlaşırlar, gergin olurlar. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Bazen de psikoloğa beraber gitmeyi teklif ederler, psikoloğu ikna edeceklerini düşünürler. Psikologları bile manipüle edebileni olur. Bunu başarırsa zaten bitersiniz, ordan toplamanız çok çok zor olur.Haklısın aslında bir hicler.konu sahibi aynı beni anlatmış.ama Google da araştırdığımda ve uzmanları dinlediğimde benim eşim de narsist diyebiliyorum.ben psikoterapi alıyorum.psikologum da narsist olduğunu söyledi.benim dağ ayısı öyle bir babaci ki.onun yüzünden ailesiyle konuşmuyorum.anam babam lafından nefret ettim
Konu sahibi eşinin ben de narsist olduğunu düşünüyorum.sakin manipülasyonlarına gelme.kendini suçlu hissetme.oyle bir manipüle ediyor ki haklı bile olsan sonunda sen iendini özürler dilerken buluyorsun
Benim eskisi gibi uysal olmadigimin manipülasyonlarina kanmadiginin farkında.bir ara baya hircinlasti çok dikleşti ben de bı o kadar sağlam durdum o dozu iyice arttırdı hatta fiziksel şiddet uyguladı gittim darp raporu aldım uzaklaştırma aldımEşiniz bunları biliyor mu? Genelde görüldüklerini anlayınca huysuzlaşırlar, gergin olurlar. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Bazen de psikoloğa beraber gitmeyi teklif ederler, psikoloğu ikna edeceklerini düşünürler. Psikologları bile manipüle edebileni olur. Bunu başarırsa zaten bitersiniz, ordan toplamanız çok çok zor olur.
Siz o kadar çok bensiniz ki…
Aynen öyle . Bir kere “bana para gönder “ dediğim için ondan kendimi özür dilerken bulmuştumHaklısın aslında bir hicler.konu sahibi aynı beni anlatmış.ama Google da araştırdığımda ve uzmanları dinlediğimde benim eşim de narsist diyebiliyorum.ben psikoterapi alıyorum.psikologum da narsist olduğunu söyledi.benim dağ ayısı öyle bir babaci ki.onun yüzünden ailesiyle konuşmuyorum.anam babam lafından nefret ettim
Konu sahibi eşinin ben de narsist olduğunu düşünüyorum.sakin manipülasyonlarına gelme.kendini suçlu hissetme.oyle bir manipüle ediyor ki haklı bile olsan sonunda sen iendini özürler dilerken buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?